עבור לתוכן

נתקעתי בבאס 230 מה לעשות

Featured Replies

פורסם

זה הרבה, אבל אתה רואה שהמערכת לא עובדת יציב עם באס של 247 ומתח של 1.625, האפשרות שלך היא להוריד את הבאס או להעלות את המתח.

• תגובות 47
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בדקתי עם 247 ו1.725 וזה עבד די יציב לא נתקע שמתי 250 לא עבד טוב זה נתקע אז עכשיו אני על 245 עם 1.725 אני חושב לשים על 1.625 זה לא מסוכן כזה גבוה מתח? ואגב זה עבד יציב רק ביחס 4:5

פורסם

עדיף לך לרדת ל230 עם מתח של 1.625 ומחלק של 1:1

אולי המעבד יהיה פחות מהיר, אבל הזיכרון יהיה יותר מהיר.

פורסם
  • מחבר

טוב אני ישים על 235 אבל אני עדין לא מבין מה הבעיה איך אני לא יכול להריץ 250 באס אפילו עם 1.725 מתח

פורסם

You should be able to run anything up to 250 FSB synced if you are able to run it unsynced, but the memory just needs more voltage than the board can supply, I'm certain this is a part of the problem.

I got a set of OCZ PC4000 Gold to run 275FSB synced just fine with 3.2V, they need 3.0V for 500 mhz..

Also, what memory timings were you using at the high FSB?,set them to 2.5-4-4-7, they don't work at high speed with lower timings.

פורסם
  • מחבר

אז מה אין לי מה לעשות?

פורסם

I changed my post a little, read it again.

Regardless, there's alsways the option of doing a VDIMM mod to the board to allow more voltage, obviously it voids the warranty.

Or you could get some other PC4000 that doesn't need so much voltage, Corsair or Kingston work at 2.6-2.8

פורסם
  • מחבר

הvdimm המוד הזה מסוכן? לא משנה האחריות כי בכל מקרה אוברקלוק מסיר אותה אז כדאי לנסות את המוד הזה?

פורסם

You'll have to find a guide, and it involves soldering stuff on the motherboard, it's better to get someone that knows something about electronics to do it.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר מישהו שמבין כנראה שני לבדי :-\

ואתה יודע אולי איפה אפשר למצוא מדריך?

פורסם

I tried searching google and I didn't find any helpful results.

Perhaps someone else here knows :/

פורסם

תנסה אולי להחליף את הלוח לאפוקס... הוא יותר טוב מהIC7. לא כדאי לך לדעתי להתעסק עם הלחמות. המתח אמנם גבוה אבל אינטל לא ישרף לפני 1.8. הטמפרטורות שלך קצת גבוהות, עם מארז XASER 3 וSPARK 7 היית צריך להיות הרבה יותר נמוך. תנסה להעלות ל255 עם 5\4 ומתח 1.775. תבדוק יציבות ותמסור פרטים. עם מערכת כמו שלך לדעתי אפשר לשבור את השיא של HWZONE (אתה צריך לעשות 281)

פורסם

If you can change the board it would be wise

The new revision of the Epox 4PDA2+ is amazing, I got my 2.4C with OCZ PC4000 gold to 275FSB 1:1 without too much trouble (there's a thread in the forum about it).

If you do change make sure you get revision 2.0, the older revisions aren't as good.

פורסם
  • מחבר

אממ לדעתך pch יסכימו להחליף לי לאפוקס? המחשב אצלי שבוע

פורסם

האם ב- MAX 3 אפשר להעלות יותר מתח? לזכרונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים