עבור לתוכן

זיכרונות ושדרוגים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המפרט שלי הוא זה :

INTEL QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH

לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L

דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA

זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5

כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB

אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי.

כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 BIT.

הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? )

כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה.

מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ?

והאם בגלל שיש לי קינגסטון CL 5 800 MHZ כרגע אני חייב לקנות בידיוק אותו דבר ?

תודה מראש.

פורסם

הלוח לא תומך DDR3.

אם אתה רוצה בנוסף אז עדיף מאותה חברה וליתר ביטחון גם אותו דגם.

הלוח שלך לא תומך ביותר מ- 8GB זיכרון.

פורסם
  • מחבר

הלוח לא תומך DDR3.

אם אתה רוצה בנוסף אז עדיף מאותה חברה וליתר ביטחון גם אותו דגם.

הלוח שלך לא תומך ביותר מ- 8GB זיכרון.

כלומר שהאופציה להוציא תפוקה מרבית היא פשוט לקנות עוד שני סטיקים, של קינגסטון , 1 ג'יגה , CL 5 - 800 MHZ ?

פורסם

אנחנו לא יכולים לדעת מה היא תפוקה מירבית עבורך.

האם השתמשת כבר במכונות וירטואליות? האם המעבד מגביל אותך?

זיכרון DDR2 כיום, יקר הרבה יותר מ-DDR3 לכן השאלה הנשאלת האם בכלל אולי עדיף למכור את השילוש הנוכחי שלך (מעבד, לוח-אם וזכרונות) ולרכוש שילוש מודרני וחזק יותר.

פורסם
  • מחבר

אנחנו לא יכולים לדעת מה היא תפוקה מירבית עבורך.

האם השתמשת כבר במכונות וירטואליות? האם המעבד מגביל אותך?

זיכרון DDR2 כיום, יקר הרבה יותר מ-DDR3 לכן השאלה הנשאלת האם בכלל אולי עדיף למכור את השילוש הנוכחי שלך (מעבד, לוח-אם וזכרונות) ולרכוש שילוש מודרני וחזק יותר.

לא נראהלי שהמעבד מגביל אותי ולהחליף לוח אם עכשיו זה להיכנס כבר להוצאה גדולה מידי.. תיכננתי לשלם 300 400 שקל להגדיל את הזיכרון ולסיים עם זה, השאלה איזה סטיקים לקנות.

תודה על העזרה :)

פורסם

אם כך, קנה זיכרונות התואמים מבחינת מהירות ושעון (CL) כמו אלו שיש לך כעת, מחברה מוכרת, הזיכרונות הזולים ביותר.

יש באפשרותך לרכוש 2 סטיקים של 2GB כל אחד ובכך לקבל כמות כוללת של 6GB זיכרון.

מה שכן, חובה לשים מערכת הפעלה 64 ביט על מנת לזהות יותר מכ-3 ג'יגה ורבע בערך של זיכרון.

פורסם

שווה לבדוק את מדורי יד שנייה בקטעים האלו, בפעמים האחרונות שבדקתי בחנויות רוב הDDR2 מסדרות הVALUE היו CL6, הייתי צריך לחטט היטב כדי למצוא זיכרונות CL5 שיתאימו.

שווה גם לבדוק רגע כמה מכונות וירטואליות יש כוונה להפעיל, ומה הן יבצעו, ייתכן ותוספת של עוד 2GB בתצורת 2X1GB תהיה זולה ביותר (ביד שנייה) ומספקת. כן קצת כואב לקנות היום 2GB DDR2 במחיר שגבוהה ממחירם של 4GB DDR3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים