עבור לתוכן

"שיהוקים" של הכרטיס מסך בגלל הספק?

Featured Replies

פורסם

אהלן, קניתי כרטיס מסך חדש Sapphire HD 6870 לפני מספר ימים, ואיתו גם ספק חדש, ככה שהמערכת שלי כיום היא כזו:

I5 2300 2.80 ghz - מעבד

Sapphire HD 6870 -כרטיס מסך

H61M - S2V - B3 - לוח אם

4GB RAM

AC BEL CE2 550W - ספק כוח

לאחר ששדרגתי את המערכת המחשב שלי התחיל "לשהק" בזמן משחקים, הכוונה היא שהוא נעצר לכמה שניות (לפעמים אפילו דקה ויותר)ואז ממשיך לעבוד, השיהוקים הללו קורים ברנדומליות מוחלטת (לא בהכרח כשאני משחק בסביבות עמוסות), מישהו זרק לי משפט ואמר שזה כנראה הספק, האם זה העניין? צריך להחליף אותו?

הבעיות האלו, אגב, קורות בCompany Of heroes כשההגדרות נמצאות בשילוב של גרפיקה בינונית\גבוהה, ובבאטלפילד 3, שם הגרפיקה תחת אותן הגדרות פחות או יותר..

תודה מראש :)

פורסם

הספק אמור להספיק, חוץ מזה.. מקור הבעיה יכול להיות מרכיבים אחרים, ואולי בעיית תוכנה.

אם יש לך ספק אחר לניסיון תוכל להוריד אותו מרשימת החשודים.(להמשיך בבדיקת הרכיבים האחרים)

פורסם
  • מחבר

הספק אמור להספיק, חוץ מזה.. מקור הבעיה יכול להיות מרכיבים אחרים, ואולי בעיית תוכנה.

אם יש לך ספק אחר לניסיון תוכל להוריד אותו מרשימת החשודים.(להמשיך בבדיקת הרכיבים האחרים)

יש לי ספק ישן שעד כמה שהבנתי נחשב למאוד ג'נרי ואף יכול להזיק למערכת אז אני לא חושב שכדאי שאגע בו...

לגבי רכיבים אחרים - קשה לי להאמין שזה קשור אליהם מכיוון שהחלפתי רק את הכרטיס מסך והספק, והמחשב לא עשה בעיות לפני כן...

אז לפי מה שאני מבין, הבעיה היא הספק?

אפשר לעושת משהו לגבי זה? (חוץ מלקנות ספק חדש, כמובן)..

פורסם

האמת שזו פחות נראית בעיה של ספק ואולי זו בעיה של דרייבר או המשחק עצמו שהותקן בצורה לא טובה, זה קורה בכל המשחקים?

פורסם
  • מחבר

נופ, בורדרלנדס רץ לי חלק (למרות שהוא לא דורש הרבה), מאפיה 2 רץ לי חלק, tribes ascend על מקסימום\מדיום, supreme commander ושות' רצים טוב, למרות שפה ושם יש שיהוקים קטנים, קשה לי להאמין שהבעיה היא במשחקים עצמם מכיוון שהם היו מותקנים אצלי כבר דיי הרבה זמן, והדרייבר הכי עדכני...

פורסם

הספק הזה הוא מפירמה לא איכותית.

וגם אם הספק לא אשם ב"שיהוקים", עדיין מומלץ להפטר ממנו ולקחת אחר לדוגמא, SEASONIC.

פורסם

יש לך במקרה ביקורת על הדגם הספציפי הזה?

אה לא, אתה פוסל חברה על סמך מה שרשום באתר אחד לגבי דגם ספציפי אחד.

פורסם

אם אתה יכול להביא לי ביקורת מעולה או לפחות חיובית של הספק הזה, אני אפסיק להגיב באשכול זה - סגור?

פורסם
  • מחבר

אז... אני מניח שכדאי לי להחליף ספק? או שאפשר לעשות משהו בנוגע לזה?

פורסם

הספקים של ACBel - אלה שאני ראיתי לפחות - טובים מאוד ואין סיבה להחליף אותם "שהם גנריים" - הם ממש ממש לא

פורסם
  • מחבר

הספקים של ACBel - אלה שאני ראיתי לפחות - טובים מאוד ואין סיבה להחליף אותם "שהם גנריים" - הם ממש ממש לא

אז מה אתה חושב שהבעיה?

פורסם

בערך כל דבר - תבדוק טמפרטורות, קבלים, תנסה להחליף את הספק (הוא באיכות גבוהה אבל עדיין יכול להיות שהוא לא תקין) והכרטיס מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים