עבור לתוכן

החלפת מאוורר לגוף קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי קירור של חברת thermaltake מדגם volcano 7+ (ה+ צריך להיות אחרי ה7 וכן זה דגם ישן למעבדי P4)

מידע עליו: http://www.tweaktown.com/reviews/188/thermaltake_volcano_7_hsf_review/index.html

על הגוף קירור יש מאוורר 70MM שלהפתעתי יכול לצאת בקלות רבה והוא בגודל של מאוורר 70MM רגיל

אני רוצה להחליף את המאוורר הזה למאוורר אחר ורציתי לדעת אם זה אפשרי בהתחשב בזה שלמאוורר רגיל אין כבל נתונים (לפי מיטב ידיעתי)

ואת הסוויץ של המהירויות שמקבלים עם הקירור אין לי לצערי

תודה רבה לעזורים

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה.

כל מאוורר שיכול פיזית לשבת על גוף הקירור יכול להתאים, גם אם יחובר בעזרת שפצור כלשהו (למשל חוט ברזל).

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא אם המאוורר שיושב כרגע הוא מאוורר רגיל שיכול להתחלף (מהחינת נתוני מהירות וכולי לא נתוני גודל) או שצריך לקנות אמוורר שמותאם לקירור של מעבד?

פורסם

זה מאוורר סטנדרטי..להגיד לך ששוה להתעסק עם זה ? לא חושב, קירור בסיסי עולה באזור ה50+- שקלים, ככה שבמחיר של "מאוורר" בלבד אתה יכול רכוש כבר קירור שלם והרבה יותר טוב ממה שיש לך כרגע.

פורסם
  • מחבר

ראשית כל קירור סטנדרטי למעדי P4 עולה 120 אם יש לה קירור למעבדי P4 בתושבת 478 אתה מוזמן להציע

שנית כל מה שאני רוצה לעשות זה להחליף את המאוורר למאוורר שקוף עם לדים ואולי גם את הגריל של המאוורר אם אני ימצא גריל בגודל 70MM

תודה על התשובה אבל יש לי עוד שאלה אחת

מה העובי של מאווררי 70MM סטנדרטיים? 2.5CM נכון?

פורסם

קיימיפ פתרונות שינים של AC או TT אבל מאמין שלא יהיה קל למצוא אותם, בכל מקרה מאוורר 70מ"מ לא תמצא בארצנו בקלות, מה שכן המידה היותר סטנדרטית היא 80מ"מ ככה שכאלו לא חסר, ואכן העובי הוא 2.5 ס"מ.

פורסם
  • מחבר

בהתחשב בזה שאני קונה דרך אתרים מחול למצוא מאוורר 70MM זה לא בעיה אבל על איזה פתרונות דיברתה?

פורסם

פתרונות ישנים כמו סדרת הALPINE וכו של AC..אבל כיום כבר הסדרות האלה עודכנו ולא תומכות בתושבת ב478.

מה שכן בחו"ל לא חסר מציאות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי בגלל שאני לא רוצה עוד הוצאות מיותרות נראה לי שאני פשוט יחליף את המאוורר למאוורר שקוף ויוסיף לו לדים תודה רבה על התשובות D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים