פורסם 2012 באפריל 113 שנים יש לי קירור של חברת thermaltake מדגם volcano 7+ (ה+ צריך להיות אחרי ה7 וכן זה דגם ישן למעבדי P4)מידע עליו: http://www.tweaktown.com/reviews/188/thermaltake_volcano_7_hsf_review/index.htmlעל הגוף קירור יש מאוורר 70MM שלהפתעתי יכול לצאת בקלות רבה והוא בגודל של מאוורר 70MM רגיל אני רוצה להחליף את המאוורר הזה למאוורר אחר ורציתי לדעת אם זה אפשרי בהתחשב בזה שלמאוורר רגיל אין כבל נתונים (לפי מיטב ידיעתי)ואת הסוויץ של המהירויות שמקבלים עם הקירור אין לי לצעריתודה רבה לעזורים
פורסם 2012 באפריל 213 שנים לא הבנתי מה אתה רוצה.כל מאוורר שיכול פיזית לשבת על גוף הקירור יכול להתאים, גם אם יחובר בעזרת שפצור כלשהו (למשל חוט ברזל).
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר השאלה שלי היא אם המאוורר שיושב כרגע הוא מאוורר רגיל שיכול להתחלף (מהחינת נתוני מהירות וכולי לא נתוני גודל) או שצריך לקנות אמוורר שמותאם לקירור של מעבד?
פורסם 2012 באפריל 213 שנים זה מאוורר סטנדרטי..להגיד לך ששוה להתעסק עם זה ? לא חושב, קירור בסיסי עולה באזור ה50+- שקלים, ככה שבמחיר של "מאוורר" בלבד אתה יכול רכוש כבר קירור שלם והרבה יותר טוב ממה שיש לך כרגע.
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר ראשית כל קירור סטנדרטי למעדי P4 עולה 120 אם יש לה קירור למעבדי P4 בתושבת 478 אתה מוזמן להציעשנית כל מה שאני רוצה לעשות זה להחליף את המאוורר למאוורר שקוף עם לדים ואולי גם את הגריל של המאוורר אם אני ימצא גריל בגודל 70MMתודה על התשובה אבל יש לי עוד שאלה אחת מה העובי של מאווררי 70MM סטנדרטיים? 2.5CM נכון?
פורסם 2012 באפריל 213 שנים קיימיפ פתרונות שינים של AC או TT אבל מאמין שלא יהיה קל למצוא אותם, בכל מקרה מאוורר 70מ"מ לא תמצא בארצנו בקלות, מה שכן המידה היותר סטנדרטית היא 80מ"מ ככה שכאלו לא חסר, ואכן העובי הוא 2.5 ס"מ.
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר בהתחשב בזה שאני קונה דרך אתרים מחול למצוא מאוורר 70MM זה לא בעיה אבל על איזה פתרונות דיברתה?
פורסם 2012 באפריל 213 שנים פתרונות ישנים כמו סדרת הALPINE וכו של AC..אבל כיום כבר הסדרות האלה עודכנו ולא תומכות בתושבת ב478. מה שכן בחו"ל לא חסר מציאות
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר אוקי בגלל שאני לא רוצה עוד הוצאות מיותרות נראה לי שאני פשוט יחליף את המאוורר למאוורר שקוף ויוסיף לו לדים תודה רבה על התשובות D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.