פורסם 2012 באפריל 113 שנים שלום ביצעתי פרמוט לDOK שלי ועכשיו המחשב לא ממש מזה אותו אני לא מצליח לכתוב אליו. ואין עליו שום קובץ . מה עושים ? עדכון : רק המחשב שלי לא מזהה את ה-DOK במחשב אחר הוא עובד רגיל
פורסם 2012 באפריל 113 שנים 1. האם ניסית לחבר את ה DOK בכל חיבורי ה USB שיש למחשב (יכול להיות שהחיבור הספציפי נדפק).2. אתה יכול לנסות להתקין מחדש את הדרייבר של DOK (למרות שזו אופציה קלושה יותר).בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר יש לי -USB כזה נוסף וגם הוא לא עובד עכשיו אני מתחיל לחשוד בדרייבר איך אני מעדכן אותו ?
פורסם 2012 באפריל 113 שנים רק לפני יום כתבתי על אותו הזכרון אצלי יש בעיה שונה הוא נהיה WRITE PROTECTED ואי אפשר לכתוב עליו כלום או למחוק ממנווזה הזכרון השני שבדיוק אותוהדבר קרה ככה שאל תבנה עליו לאורך זמן מתישהו הוא ישתבש לךגם ברשת מופיע הרבה בקשר לאותה בעיה
פורסם 2012 באפריל 113 שנים בקשר ל USB ולדרייבר שלו :תגיע למהל ההתקנים ותפתח את universal serial bus controler ו בעברית בקר אפיק טורי אוניברסלי.ברשימה שנפתחה אתר שורה שכתוב:USB mass storage device תלחץ על זה מקש ימני ו uninstall אחרי זה תנסה שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.