פורסם 2012 באפריל 113 שנים טוב כמה בעיות ..שהמחשב עולה מבקש להכניס דיסק BOOT (WINDOWS )וזה קרה לי פתאום ממש הוינדאוס 7 שלי נעלם אני נכנס דרך ההתקנה של WINDOWS 7 לCMD ואני רואה שם שיש את כל הקבצים שלי חוץ מתיקית WINDOWS כניראה כל הוינדאוס נמחקעכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש מגיע לתפריט בחירת המחיצות ואני לא רואה כלום אין כונן C או הארד דירב מסויים שאפשר להתקין עליוולעשות פורמט מה עושים ? האם אני חייב לעשות פורמט לא דרך ההתקנה של הCD ואז הוא ימצא לי את הכונן ?
פורסם 2012 באפריל 113 שנים 1. אתה יכול לתאר איך היה מחולק הכונן לפני התקלה? כמה כוננים פיזיים, כמה מחיצות וכולי?2. אתה יכול לנסות להשתמש ב LiveCd (אובונטו) בשביל לראות אם מערכת הפעלה אחרת כן מצליחה לראות את מערכת הקבצים של Windows.בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר הוא לא מזוהה אבל אני עדין יכול לראות את הקבצים שלי שאני נכנס לCMD דרך דיסק ההתקנהאני מסתכל על המקום בביוס שאני רואה את השם של ה CD ואז אני אמור לראות את ההארד דיסק לא ? ואיפה שאני מחליט אם לעשות מאסטר או סלייב להארד דיסק לא כתוב תשם שלו כתוב רק IDE..ושם ריק
פורסם 2012 באפריל 113 שנים תנסה עם דיסק התקנה אחר של WINDOWS 7 :אם צרבת אותו יכול להיות שהדיסק (DVD) לא תקין .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.