עבור לתוכן

צריך עזרה בהשלמת מפרט מחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

החלטתי כבר כמעט לגבי כל הפריטים שירכיבו את המחשב החדש :yelclap: אני צריך עזרה במספר נושאים.

המפרט כרגע הוא כזה:

מארז: NZXT CA-SW810

לוח אם: ASUS P8Z68 DELUXE\GEN3

מעבד: Intel Core i7 2700k

זכרונות: CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 2133 MHZ

דיסק קשיח 1: OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB

דיסק קשיח 2: Western Digital Caviar Black 1.5TB 7200RPM SATA 6GB\s

כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 680 SC 2MB

הרכיבים החסרים הם:

ספק -? איזה ספק יחזיק מערכת כזו במחשב של SLI בעתיד ודיסק קשיח נוסף.

קירור - ? חשבתי על קירור מים למעבד כדוגמאת H80 או H100 . יהיה צורך בקירור מים גם לכרטיס מסך? יש אפשרות לקנות את הדגם עם הקירור מים המובנה.

אם למישהו יש עוד תובנה לגבי הרכיבים שנבחרו אשמח לשמוע.

ערב טוב

פורסם

עוד לא הגיע אחד באפריל...

פורסם

איך החלטת? למה החלטת את מה שהחלטת? לא יכולת להחליט גרוע יותר?

מומלץ שתמלא את השאלון בסטיקי כדי שיעזרו לך המומחים לשנות את כל ההחלטות השטותיות שלך.

פורסם
  • מחבר

Jabberwock היקר, אדם חכם אמר לי פעם שאם אין לך משהו חכם להגיד אז עדיף לשתוק. אני לא חבר בפורום הזה בכדי להתווכח ולהצדיק את עצמי לאנשים כמוך אלא לקבל עצות מכאלה שבאמת מבינים דבר או שניים.

אז בעצת חברי הפורום האחרים הנה השאלון והתשובות.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500$ כל הרכיבים יקנו בארה"ב שם אני נמצא כרגע.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לקבל את המחשב המייטבי בסכום הנ"ל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD ותוכנות גרפיות AUTOCAD וכו'

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AUTOCAD, SOLIDWORKS וכו'

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY 3, FIFA 2012 , battlefield 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 תוכנות ומשחקים 24" סרטים 40"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. הרכיבים יוזמנו מהאינטרנט AMAZON או NEWEGG

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). קירור מים , USB3, PCIE3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כרגע לא מתוכנן שדרוג אך כדאי שלוח האם יתמוך בגרסאות מעבדים שעתידיים לצאת כדוגמאת IVY BRIDGE

תודה לכל העוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים