עבור לתוכן

בעיה בהרצת משחק בלפטופ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה להריץ את המשחק red aletrt 2 במחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאני רואה רק בחלק מהמסך (אפילו שאני מתאים את הרזולוציה של המשחק לרזולוציה של המסך) .

רק שאני מחבר את הלפטופ ל lcd אני רואה טוב.

בלי קשר לבעיה הזאת יש לי בעיה נוספת שכאשר אני משחק לדוגמא ב pes2012 אז רק שהמחשב מחובר למטען המשחק עובד טוב.. בלי המטען המשחק מקרטע בצורה נוראית. הציעו לי לכבות את צריכת החשמל מהלוח בקרה של nvidia אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת.

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה!

פורסם

1. רד אלרט 2 הוא משחק ישן מאוד, ואני בספק מאוד גדול שהוא אכן מציע רזולוציה שמתאימה למסך לפטופ טיפוסי כיום. רוב הסיכויים שהרזולוציה היא אינה באמת רזולוציית המסך. במקרה זה, ניתן להגדיר דרך לוח הבקרה של כרטיס המסך (NVIDIA אם זה מה שאכן יש לך) שהתמונה תימתח על כל המסך (ותתעוות, כי הפרופורציה לא מתאימה) או שהיא תמתח פרופורציונלית, כשהיא מנצלת את כל הגובה אך משאירה פסים שחורים בצדדים - זה מה שאני עושה.

לפעמים, האופציה הזו אינה עובדת באופן המיטבי במשחקים מסויימים. נסה להגדיר דווקא רזולוציה מעט יותר נמוכה, ובקש למתוח אותה פרופורציונלית. בFallout BOS למשל המתיחה לא עובדת אצלי כלל ברזולוציה 1024*768 אבל עובדת מצויין ב800*600.

2. הבעיה האחרת נובעת מהגדרות החשמל: במחשבים ניידים ניתן להגדיר הגדרות שונות במצב "מחובר לחשמל"\"מנותק מהחשמל", ואין לזה קשר ללוח הבקרה של כרטיס המסך אלא לPower Options (סמל הסוללה בTaskBar). דרכו ניתן להגדיר (דרך הגדרות מתקדמות) שהמחשב לא יוריד ביצועים כדי לחסוך סוללה.

פורסם
  • מחבר

1. איך אני מגדיר שהתמונה תימתח בהגדרות של nvidia?

יש בעיה שאני ממש לא מבין אותה.. שאני נכנס למשחק אני רואה את המסך הראשי חתוך ובקוביות במקום שיהיה כתוב network; online או כל דבר אחר אני לא רואה כלום.. אבל שאני עושה צילום מסך ומדביק לצייר אני רואה כאילו הכל בסדר.

2. בהגדרות מתקדמות של הצריכת חשמל בחרתי ב pcie במצב "לא פועל" גם בסוללה וגם במחובר.

וב inter graphics settings ב maximum performance והבעיה עדיין לא נפתרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים