עבור לתוכן

Asus G75---> מה אתם יודעים עליו?

Featured Replies

פורסם

היי,

בקרוב צריך לצאת Asus (ROG) G75 ואני שוקל לקנות אותו.

העניין הוא שהרבה אתרים בחו"ל טוענים שהוא לא הולך להיות חזק יחסית לדגמים הקודמים (ביחס לתקופה שלהם).- זאת למרות שאין אף מידע סופי בנוגע למפרט שלו.

מה שכן יודעים, זה שיהיה לו מעבד מסוג חדש שנקרא Ivy Bridge- אני לא מבין במעבדים יותר מדי, אבל מן הסתם הוא יהיה הכי חדש בשוק.. השאלה כמה הוא יהיה טוב יותר מה I7 ?

בנוגע לכרטיס מסך, אומרים שהוא יקבל את ה Nvidia 670GTX.. לפי מה שראיתי באתר של Nvidia הדגם החזק ביותר שלהם ללפטופים הוא 675... ההבדל בינהם הוא ממש משמעותי? אמור לצאת דגם יותר מתקדם בקרוב ? אולי 680 ללפטופים?

ובקיצור.. ממה שאתם כן יודעים, לדעתכם הוא שווה את הציפיה? או שאני צריך להסתכל לכיוונים אחרים..? או אולי אפילו לחשוב על מחשב רגיל ולא לפטופ : \ (הסיבה העיקרית שאני רוצה לפטופ זה בגלל שהם נוחים והחדשים שבינהם לא יורדים ברמה מהנייחים...)

אם המידע שלי לא מדויק ואתם יודעים משהו שונה, תסלחו לי :) אני ממש חדש בתחום ואין לי הרבה ידע.

פורסם

גם אני מחפש לקנות לפטופ חדש, היו לי התלבטויות לגבי ה G74 וה Alienware m17x.

אתה יכול לראות גם שפתחתי ת'רד לגבי הנושא.

עד שראיתי שאמור לצאת בקרוב ה G75. לפי מה שראיתי הוא אמור להיות יותר מתקדם מה 74.

לשאלתך לגבי ה ivy bridge אז הם אמורים להיות יותר קטנים, מתחממים פחות, יותר שקטים וביצועים גדלים ב 20%.

ואכן כרטיס המסך יהיה כפי שהזכרת, לדעתי הוא אמור להיות יותר טוב מה G74... שווה לחכות.

גמני מחכה לו.. וכמובן למחיר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים