עבור לתוכן

דרוש מפרט בתקציב 6500-7000 לעבודה מאומצת עם תלת מימד ומשחקים

Featured Replies

פורסם

לאחר שעברו 4 שנים מאז שחברי הפורום הזה עזרו לי לבחור מחשב, אני זקוק לכם שנית :)

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה נחמד, אבל לא צריך לשבור את הראש.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית תלת ודו מימדית, משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. 3D studio max, zbrush, photoshop, udk ומנועי משחק אחרים. שימוש תדיר למטרות פרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שתוכלו לחשוב עליו.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 כרגע. יתכן ובקרוב המסך יוחלף לאחר התומך ברזולוציות גבוהות יותר וגם יתווסף מסך שני.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך, רק צורב DVD פשוט.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מבאר שבע, אז משהו קרוב יהיה נחמד, אבל לא קריטי.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי שניתן יהיה לשדרג אותו במידת הצורך במרוצת השנים.

המון תודה :)

פורסם

מפאת הרזולוציה הנמוכה יחסית, אין טעם להשקיע סכומים גבוהים במיוחד בכרטיסי מסך יקרים במיוחד ו/או מערכים.

צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1

הרכבת מחשב כולל בדיקות

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1

Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000, יחידות 1

GeForce GTX570 1280MB HDMI GDDR5, יחידות 1

Cooler Master Silencio 550 RC-550-KKN1, יחידות 1

Hec Cougar RS 550 80PLUS RS-550, יחידות 1

MSI Z68A-G45 Gen3 Z68 Chipset HDMI DVI VGA, יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Tray + Cooler Master Hyper 212 Evo, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪6000

מערכת כוללת כ.מסך חזק , מעבד חזק שמאפשר OC וכל זה במארז שקט במיוחד עם קירור שקט למעבד. אפשר לעלות עוד במסגרת התקציב ל2600K אם יש כוונה לרנדר הרבה על הCPU.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני חושב שאולי עדיף היה אילו הייתי מציין שיתכן ובקרוב מאוד המסך הנוכחי יוחלף באחד או אף שניים אחרים התומכים ברזולוציות גבוהות יותר.

שמתי עין על ה 680GTX למען האמת. אילו רק לשם הטווח הארוך.

כמו כן, חשבתי גם על 16GB של זכרון. אני מרנדר הרבה, והזמנים מאוד חשובים לי. כמו כן אני עובד עם רוב התוכנות שציינתי במקביל, וחשוב לי מאוד לחסל את זמני ההמתנה בזמן העבודה.

מה דעתכם?

פורסם

לחלק מהשימושים שלך עדיף בהחלט להצטייד בכרטיס תומך CUDA, מבחינת GTX680, הוא כרטיס ש:

1. בעל צריכת חשמל גבוהה למדי.

2. המחיר שלו צפוי להיות גבוהה למדי מה שיהפוך אותו ללא משתלם במיוחד.

3. גם GTX570 נותן מענה יפה לגיימינג ברזולוציה גבוהה.

4. האלטרנטיבה של מערך של זוג כרטיסים מבית AMD יצריך ויתור על תמיכה בCUDA שייתכן בהחלט שחבל לעשות.

פורסם
  • מחבר

באיזו חנות הורכב המפרט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים