פורסם 2012 במרץ 3013 שנים צרבתי ביוס של HD 6970 ל HD 6970 ריפרנס זה עבד יופי כמה זמן אחרי כמה זמן התקנתי את MSI AB מאז כול פעם כשאני מדליק ומכבה את המחשב הקלוק של המעבד נופל ל 800 (במקום 880 ) ולא משנה איזה תדר אני שם ב CCC זה לא מגיב רק אם אני נכנס ל MSI AB כול פעם כשאני מדליק את המחשב ועושה את ה OC מחדש אז זה עולה ל 880 איך אני עושה שזה ישאר על 880 בלי התעשקות ? תודה
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייבר ומחקתי את MSI AB וזה עשה את אותו הדברהתקנתי מחדש את MSI AB ועכשיו זה תקועה על 880 MHZ , לא יורד גם התדר של הזכרונות תקועה על 1375 מה לעשות ??
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר מחקתי את MSI AB מחקת את הדרייבים עם דרייבר סוויפאר וחזרתי למצב הראשוני הקלוק לא מוכן לעלות מעל 800 וכול דבר שאני מכניס ב CCC לא משנה כלום (והמינימום הוא רק 500 ) אין לי מושג מה עושה את זה אפשר עזרה ???
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים כמה מעבדים מאוחדים זה מראה לך ב-GPU-Z ? אמור להיות 1536.יכול להיות שבטעות צרבת ביוס של 6950.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר ב GPUZ זה מראה בדיוק כמו שאמור להראות אפילו הוא מראה שהשעון על 880 משום מה השעון נעצר ב 800 ולא ממשיך ל 880 בזמן מעמץ ואני לא רוצה להתעשק עם MSI AB כי הוא תוקע את השעון על 880 זה משהוא תוכנתי כי זה עבד יופי לפני שהתקנתי את MSI AB מה אני אמור לעשות ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר אני דיי מטורד מזה זה עבד לי חצי שנה עד שהתקנתי את MSI AB מישהוא כאן יודע מה לעשות ??
פורסם 2012 באפריל 213 שנים כתבתי לך בטופיק של פתיחת 6950, תסיר את MSI, תתקין ASUS SmartDoctor ותאפשר את הגדרת ה Overclocking Range Enhancement שתפתח לך את הגבלת מהירות השעון והזכרון ב AMD Overdrivec בתוך הגדרות Catalyst. שם תוכל לייצב את הכרטיס שלך על איזה תדר שתרצה מבלי להתעסק בתוכנה צד שלישי. תוכל להשתמש ב-MSI רק לשם שליטה בעקומת המאוורר אם תרצה (למרות שגם על מצב אוטומטי הוא סבבה...)
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר הורדתי והתקנתי אבל זה אומר שהוא לא מזהה כרטיס של אוסוס אני מניח שהוא לא עובד עם כרטיסים שהם לא של אוסוס ?
פורסם 2012 באפריל 313 שנים ייתכן שאתה באמת צריך לצרוב על הכרטיס ביוס של ASUS כדי שזה יעבוד, אני חושב שגם אצלי באמת יש ביוס של ASUS שעבר מודיפיקציה, יש לי את הקובץ בבית והוא מקונפג כבר עם העלאת מתח ל-1.2 נראה לי אני אשמח לשלוח לך ותנסה לצרוב אותו על הכרטיס אם אתה רוצה.
פורסם 2012 באפריל 313 שנים מחבר אני לא הצלחתי לצרוב ביוס של ספיר עליו, מה הסיכויי שהצליח ביוס של אוסוס ? בכול זאת תביא אולי יעבוד זה לא נתן לי לצרוב בגלל ה ID של הכרטיס או משהוא בסגנון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.