פורסם 2012 במרץ 3013 שנים שלום,אני רוצה לעשות סליבינג במחשב הישן שלי והשאלה שלי היא איזה קוטר של סליבינג צריך לכבלים האלא:-20PIN -MOLEX-3PIN-SATA -4PIN (המרובע)
פורסם 2012 באפריל 213 שנים שלופהאם אתה רוצה לעשות סליבינג לחוט חוט או לקבוצה של חוטיםואתה יכול לקנות ערכה אם כל מיניי גדלים
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר קבוצה של כבלים ואני יודע שיש חבילות אבל אני רוצה לקנות בנפרדבקשר לשאלה של המחברים לא הבנתי אותה רשמתי לאיזה מחברים אני צריך את הסליבינג מה השאלה?
פורסם 2012 באפריל 513 שנים אם אתה רוצה עבודה יפה וטובה את אתה צריך לפרק את החיבורים ואז לעשות (ממולץ) אם לא בא לך את כל הבלגן הזה אז תיקח בחשבון שאת ה20 pin אתה לא תוכל כי זה גדול מידי אז אתה יכול לקנות רק סלבינג, תמדוד את רוחב המחבר ותיכנס לאתר ותוכל להזמיןhttp://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=wire%20sleeve&_clu=2&_fcid=100&_localstpos=&_stpos=&gbr=1
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחבר לא נראה לי שהבנתם את השאלהאני יודע איך לעשות סליבינג השאלה שלי היא איזה רוחב סליבינג אני צריך בשביל כל חיבור כי משום מה חיבור 20PIN הוא יותר עבה מחיבור MOLEX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.