עבור לתוכן

לוח אם של asus או gigabyte ל-amd אסור ?

Featured Replies

פורסם

הי,

אני לא מצליח להבין מה לא בסדר בלוחות של asus ו-gigabyte למעבדי amd ולמה ההמלצה היא תמיד על לוחות של epox ו-abit שקשה למצוא בדרום.

אני יודע למעבדי intel רצוי לקחת לוח של אסוס, למה זה לא ככה במעבדי amd ?

בנוסף לזה, למה ללוחות של אסוס וגיגהביט יש 3 שנים אחריות לעומת שנה אחת של אפוס ואביט ? לי זה נשמע שהם מציעים מוצא אמין יותר.

האם זה קשור למחיר לעומת ביצועים ? (כוונתי שאולי הלוחות של אסוס וגיגהביט יקרים יחסית לביצועייהם)

אני לא בור בחומרה ואשמח אפילו לקבל לינקים להסברים מפורטים בנושא

תודה

עריכה: אני בהחלט בעד רכיב אמין בעל ביצועים גבוהים לעומת אפשרות OC ופיצ'רים מיוחדים

פורסם

זה רק שאלה של המחיר ביחס לתמורה, זה לא ענין קבוע.

אין שום סיבה לא לקחת לוח של אסוס או ג'יגבייט אם המחיר נראה לך טוב או אם אין משהו אחר, אין בהם שום דבר רע.

פורסם

לידיעתך גם באינטל הלוחות הכי טובים כמעט הם של ABIT וגם לאיפוקס יש דגמים טובים לאינטל... אפילו מעולים , ASUS גם טובה באינטל וגם גיגהבייט אבל אביט עוד יותר , ASUS וABIT בערך אותו דבר מבחינת תחרות , בקיצור מה שאני מנסה לומר שלא חשוב איזה לוח תיקח , אם אנחנו ממליצים אליו תצטרך לסמוך עלינו שאנחנו צודקים...

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני מרגיש שאני יכול לסמוך רק עליכם ... מוכר בחנות ממליץ על מה שיש לו בחנות, ובמקרה שלי כאשר לחנות הכי קרובה עם מחירים מצויינים יש את כל הרכיבים שאני דורש חוץ מלוחות של אביט ואפוקס.

אז כמובן הבקשה שלי הן איזה לוח של אסוס או גיגהביט לקחת כאשר טווח המחירים הוא 400-600 ורמתו צריכה להיות ברמת Epox 8RDA

פלוס מינוס

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים