פורסם 2004 בינואר 121 שנים www.arihav.com באתר לא מופיע אבל יש להם במלאי אני הזמנתי מהם..הם קוראים לזה שרוול בידוד מתכווץ והוא עולה משהו כמו 3.5 שקל למטר (יחסית זול !)
פורסם 2004 בינואר 121 שנים תודה בנצי ^^)*= אילה צבעים רגילים תגיד אתה מכיר חנות עם שרוולים שמגיבים לאולטרה סגול uv
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מה שבנצי דיבר זה HEATSHRINK לא?? כי הוא אמר שרוול בידוד מתכווץ וזה בידיוק HEATSHRINK
פורסם 2004 בינואר 121 שנים www.arihav.com באתר לא מופיע אבל יש להם במלאי אני הזמנתי מהם..הם קוראים לזה שרוול בידוד מתכווץ והוא עולה משהו כמו 3.5 שקל למטר (יחסית זול !)וזה רק בשחור לא?
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מה פתאום אין להם לבן וורוד..יש להם רק שחור.. התקשרתי אליהם לברר והם אמרו לי שיש להם במלאי רק שחור..המחיר יחסית סביר להתחשב בזה שג'ב טק שנחשבים זולים מוכרים פחות כמות ביותר מחיר (עזבו שזה מגיב ל-uv וכאלה)..
פורסם 2004 בינואר 121 שנים חח אני לא חושב שיש לאריהב heatshrinks שרגישים ל-uv.. מה שכן אתה יכול לעשות זה לקנות ספריי uv ואז לרסס על השרוול ואז הוא גם יהיה רגיש ל-uv.. לא ניסיתי את זה אף פעם, ככה שאני לא ערב להצלחה..
פורסם 2004 בינואר 121 שנים צובעים בלבן ואז בספריי UV. שום צבע בהיר לא יתפס לך על כהה חוץ מלבן, זה למה צובעים עליו את הבהירים ולא על השחור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.