עבור לתוכן

אני קונה חוטי sleeving כנראה ואני צריך לדעת כמה דברים

Featured Replies

פורסם

סידור החוטים במארז שלי גרוע. השתמשתי באזיקונים ואיזולירבנד והסידור עדיין ממש לא טוב. החלטתי לקנות Sleeving wires, כי הבנתי שהם הפתרון האידאלי ושהם ממש זולים. עכשיו יש לי בעיה, ראיתי 4 גדלים- 1/8", 1/4", 3/8", 1/2"- איזה מהם מתאים לחוטים של המולקס בצורה הכי טובה? ויש מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו במחיר דומה לזה של חו"ל? (לא אכפת לי אם החוטים יהיו UV או רגילים או באיזה צבע הם, כרגע יותר אכפת לי מהסידור של המארז)

תודה רבה

פורסם

אני לא מכיר חנות בארץ שמוכרת, לא נראה לי שיש גם.. ::)

אני הזמנתי 1/4 אינץ ו1/2 אינץ.., ה1/4 אינץ נכנסים מצויין לחוטים ספק עם המולקס (4 חוטי חשמל), הוא נראה קטן מאוד,

אבל אם לוחצים עליו, מכווצים אותו, הוא גדל לנפח גדול ביותר!, ככה שאפשר לדחוס שם יותר ויותר חוטים..,

1/2 אינץ עבה, וכשלוחצים עליו, מכווצים אותו, אז הוא ניהיה גדול יותר!,

ה1/2 אינץ מתאים יותר לחיבור חשמל הגדול הזה של הלוח אם.., מכאן אתה בטח מבין ש1/8 אינץ, מספיק

לשני חוטי מאוורר, או אפילו למולקס, אם קצת רצון.., אז ככה ש1/4 אינץ זה הסליב הטוב למולקסים, כמובן

צריך לפרק את המולקסים (הנקבה) מהספק ולגזור את הסליב לחלקים חלקים, בהתאם למיקום של המולקס על החוט.. ;)

פורסם

1/4" או 3/8" מספיק לחיבורי המולקס.

למקבץ החוטים שיוצא מהספק לחיבור ה ATX (החיובר בלוח האם) מומלץ 1/2"

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :D

אחד של 1/2 אני לא צריך כי יש לי כבר אחד על הספקץ אני אלך על בטוח ואני אקח אחד של רבע

פורסם

אני לא מכיר חנות בארץ שמוכרת, לא נראה לי שיש גם.. ::)

אני הזמנתי 1/4 אינץ ו1/2 אינץ.., ה1/4 אינץ נכנסים מצויין לחוטים ספק עם המולקס (4 חוטי חשמל), הוא נראה קטן מאוד,

אבל אם לוחצים עליו, מכווצים אותו, הוא גדל לנפח גדול ביותר!, ככה שאפשר לדחוס שם יותר ויותר חוטים..,

1/2 אינץ עבה, וכשלוחצים עליו, מכווצים אותו, אז הוא ניהיה גדול יותר!,

ה1/2 אינץ מתאים יותר לחיבור חשמל הגדול הזה של הלוח אם.., מכאן אתה בטח מבין ש1/8 אינץ, מספיק

לשני חוטי מאוורר, או אפילו למולקס, אם קצת רצון.., אז ככה ש1/4 אינץ זה הסליב הטוב למולקסים, כמובן

צריך לפרק את המולקסים (הנקבה) מהספק ולגזור את הסליב לחלקים חלקים, בהתאם למיקום של המולקס על החוט.. ;)

הצלחת לשים סליב על הכבל של הלוח-אם מבלי להוציא את החיבור עצמו? ואם כן, איך?

פורסם

אני אמרתי כזה דבר?

עברתי שוב על מה שרשמתי, לא ראיתי שרשמתי כזה דבר, אולי לא שמתי לב.. :D

בכל מקרה, לא הצלחתי לעשות כזה דבר.., חייבים להוציא את הכבלים, החיבור של הלוח אם הוא מאוד גדול,

לא נראה לי שסליב של אפילו 1 אינץ יצליח להכנס אליו.., ואם כן אז הסליב יהיה סתם גדול ומכוער על החוטים.. ::),

חייבים לפרק את החיבור, אני ישבתי שעה לפרק עם סיכות, לא הצלחתי לצערי.., רק מולקסים (נקבה) הצלחתי.. :-\ :D;)

פורסם
ה1/2 אינץ מתאים יותר לחיבור חשמל הגדול הזה של הלוח אם..,

זה מה שכתבת...מכאן הסקתי את זה...

פורסם

התכוונתי שה1/2 אינץ מתאים לחיבור הגדול הזה, לא ציינתי שאני אישית חיברתי,

וכמו שרשמתי, לא הצלחתי, כי לא הצלחתי להוציא את החוטים מהחיבור הגדול הזה,

אם אני אצליח, לא תיהיה בעיה להכניס את כל החוטים האלה לסליב של 1/2 אינץ.. ;)

פורסם

ברור שהוא יתאים. וד"א הסליבים של ה1/2 אינץ' לא "נפרמו" לך?

פורסם

תראה גזרתי אותו לשנים ושמתי אותו בנתיים על המולקס הקטן הזה שמתחבר ללוח (בצורת ריבע כזה, עם שני חוטים

צהובים ושני חוטים שחורים), אז שמתי את הסליב של ה1/2 בנתיים שם, עד שאני אצליח לפרק את החיבור הענק הזה,

ואז אני אכניס אותו לאותו סליב, החצי השני של הסליב (שהוא פה ליידי :D), הוא פרום בקצה, אבל שמתי עליו אזיקון,

כדי שלא ימשיך להפרם בטעות, וכדי ששאר הסליבים בתוך המחשב לא יפרמו לי, שמתי אזיקונים.. ;)

פורסם

במיוחד בשביל זה יש לך את ה-heatshrink

פורסם

כן, אני יודע, אבל לרגע זה אין לי היטשרינק.., אני אזמין..,

בנתיים כדי שהסליב לא יהרס, נמצא פתירון זמני של איזקונים.. 8) :D

פורסם

אתה יכול פשוט לשרוף את הקצה שלו עם מצית לפני שאתה משחיל את החוטים לתוכו

ככה הוא נמס ולא נפרם

פורסם

ניסיתי לעשות את זה היום בצהריים על החוט הפרום שיש פה ליידי,

התצואות היו - כמעט חטפתי פלסטיק רותח במצב צבירה - נוזלי.. :-\

זה בדרך כלל מאוד כואב, שורף, מציק וכו'..

כיווצתי את כל החוטים הקטנים הפרומים של הסליב, קשרתי אותם באזיקון שישארו מכווצים..,

אז לקחתי גפרור שרפתי את הקצה, זה התחיל להפוך לפלסטיק נוזלי (יחד עם ריח מאוד מסריח..), אבל זה לא נדבק אחד לשני..

:-\

חחחח, אני לא רוצה לנסות שוב, יצאתי במזל שהפלסטיק הרותח לא נגע בי :D;)

פורסם

יש מישהו שיודע עם יש חנות לשרוולים ? \= אין כוח להתחיל להזמין מ-jabtech סתם יקח לי שנה !

בבקשה עזרה ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים