פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים מחבר אני רציני אבל אני לא חושב שזה עשה משהו חוץ מכתמים שלא יורדים על המכנסיים שלבשתי באותו יום
פורסם 2004 בינואר 121 שנים (כנראה אדון חרמץ על שמו הבית ספר שלי)אתה לומד בבית ספר של אורט?כי פעם קיבלתי מלגה על שם גינה חרמץ שהייתה אשתו של מישהו מאורט..... אז אולי זה על שמה....
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר כן MoRtZkInG אני לומד באורט. הנה עדכון קטן של תמונות: מצאנו בתוך כל המקום הזה גן נחמד: נראה לי כמו תיאטרון בסגנון ימי הביניים: ונחזור לדברים המסוכנים: חביות מוזרות כאלה כמו בסרטים בתוך המקום של הפסולת הכימית: הפעם באנו עם חבר אחד גבוה שעמד על גדר נמוכה שמפרידה בינינו לתהום וצילם את ה-SILO ממבט עילי: חבית גדולה עם אזהרה: שלט שהיה על דלת של בניין ענקי עם הרבה מעבדות: אופנוע נחמד שראינו בחנייה הענקית של הבניין הענקי: אני לא בטוח שבתמונה ההיא במקום הזה שתקועה דלת בתוך הר זה באמת בונקר אבל מה שבטוח שזה כן בונקר (זה לא בתוך השטח של האוניברסיטה אבל עדיין נראה נחמד): נראה לי ולחברים שלי כמו הבניינים האלה בשדה תעופה שיש בתוכם מטוסים: בקבוק כזה שמצאנו זרוק: לבסוף מצאנו NITROGEN אבל הכתובית של ה-NITROGEN הייתה עם הפנים לקיר כך שהצילום לא ממש יצא טוב: אם היינו מצלמים את כל הבלונים שראינו בדרך היו נגמרים לי ה-70 ומשהו מגהבייטים בפאלם: עטיפה של משהו שראינו זרוקה ליד התיאטרון הנחמד על ההרים: כמו הבלונים אם היינו מצלמים את כל השלטים מהסוג הזה היה נגמר לי המקום בפאלם: היה מאוד קשה לצלם את זה בגלל גדרות תיל שהיו גבוה למעלה אבל חבר שלי הגבוה איכשהו הצליח, נראה כמו משהו שמספק חשמל לכל הסביבה: (אגב על כל אחד מהארונות יש את השלט של הסכנת מוות :\) נראה לחברים שלי כמו חצילים שעברו שינוי גנטי אז צילמתי: זהו חברים זה הבית ספר הנחמד שלי. אגב למרות כל סכנות המוות מסביב אני מאוד נהנה ללמוד שם. מצטער על האיכות הגרועה של התמונות הפעם פשוט הייתי אחרי יום מעייף. אגב עוד משהו מאוד נחמד שגיליתי לסיום: הצמח שצילמתי בעמוד הראשון של הת'ראד זה הדטורה: http://www.ale-yarok.org.il/home/donations/Datura
פורסם 2004 בינואר 321 שנים "תמונות של ה-SILOים שמהם יוצאים טילים גרעיניים או משהו בסגנון (חבל שלא יכולתי לצלם את החלק העליון של הדברים האלה כי זה ממש גורם להם להיראות כמו מתקני שיגור טילים)"הסבר שכולכם תואבו לשמוע:מדובר ברדיאוטר של מזגן מקורר ע"י מים!! הרדיאטור והמשאבות נמצאים על הגג והיחידה שממזגת את הכיתה/אולם/מעבדה ממוקמת בתוך הכיתה, יחידות קירור לאולמות גדולים יכולים להיות על הגג ולהתחבר לראדיטור שלידם.כיקרון זו מע' קירור כמו שבאוטו או במחשב.... איזה OC עצבני אפשר לעשות עם הראדיאטור הזה ;Dבאיזה ביה"ס אורט אתה לומד? מאיפה התמונות של הגן שהיו בדף 4?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני בטוח שאלו סתם מתקנים של ניסויים גנטיים בצמחים.אם היית מבין בחקלאות או שאולי אתה כן, היית יודע שזה מאד חשוב ועסק יקר היום.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר באיזה ביה"ס אורט אתה לומד? מאיפה התמונות של הגן שהיו בדף 4?מכללת אורט ע"ש חרמץ בתוך השטח של האוניברסיטה בגבעת רם.הגן גם הוא בתוך שטח האוניברסיטה
פורסם 2004 בינואר 521 שנים אהבתי ביותר זה נירה מגניב לילמוד שם לוקים קצת פסולות ובונים פצצות --- נחמד לא?? ודרך אגב נכון הבלונים שם הם מלאים --- נגיד החנקן??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.