עבור לתוכן

Radeon 9800non-pro VS Geforce FX 5900XT

Featured Replies

פורסם

אכן שאלה קשה...

אבל לדעתי - הפרש הביצועים פשוט לא שווה את ה-450 ש"ח שלך (שים לב להשוואה החדשה של טום).

פורסם

i beg to differ. ;) אם יש ברשותך 1600 ש"ח ואתה אכן מוצא את ה-NP במלאי לך עליו.

פורסם
  • מחבר

אם יש לי 1600 ש"ח (ויש לי), אישית נראה לי שעדיף לחסוך 450 או להשקיע אותם במשהו אחר

ולא ברדאון.. לא ככה? ::)

פורסם

אני לא חושב , תחליט לבד , אם אתה לא רוצה את הBEST שבBEST... כאילו ה5900 יספיק לך אותו דבר , אבל אם אתה רוצה איכות + פילטרים ה9800 הוא הכרטיס בשבילך , כי הראדון לפי ידיעותי לוקח את הFX בכמה רמות כאשר הפילטרים מופעלים... אבל לך תדע...

פורסם

בלי שום ספק לא שווה 450 שקל. למה?

כשה5900 יהיה כרטיס זבל, אז גם ה9800NP יהיה כרטיס זבל...

450 שקל זה הרבה מאד כסף... חבל שאנשים לא מבינים את זה.

פורסם

יש עוד הרבה זמן עד שהם יהיו לא טובים

ובינתיים שהוא קונה חדש אז הוא בטח ירצה לשחק על רזולוציות גבוהות + פילטרים

ובזה הרדאון יותר טוב בהרבה ובטח רואים את ההבדל

לא כדאי לחסוך ולהשקיע בחלק אחר כי הכרטיס מסך הוא מבין החלקים הכי חשובים במחשב וכדאי להשקיע בו הרבה

פורסם
  • מחבר

לפי עוד השוואות שראיתי ההבדל לא כזה "גדול", ובטח שלא מצדיק תוספת של 450 ש"ח...

אבל מי אני שאגיד לכם מה עדיף... לפי דעתי אפשר להשקיע במשהו אחר.

מבחינת יחס ביצועים-מחיר אין ספק בכלל כי ה 5900FX עדיף על פני ה-9800.. :P

פורסם

תאורטית אתה צודק ..

אבל אני לא מכיר אחד מהפורום או בכלל שיש לו את הכרטיס והריץ עליו 3DMARK וכל תוכנות בנצ'ים

וגם בדק אותו במשחקים וכו..

בשביל אחד כמוך לפי דעתי עדיף ה5900XT ולהוסיף כסף לשפר זיכורון לוח או לפרויקט מודינג או סתם לחסוך גם סבבה...

הרידון לא שווה תוספת של 500 שקל לטעמי אבל עדיין קשה לדעת אני מעדיף לראות משתמש שבדק את הכרטיס לעומק + אוברקלוק..

פורסם

אתה תפעיל פילטרים?

כי אם לא - אז בטוח כדאי לך ללכת על ה-5900 XT...

פורסם

לפי עוד השוואות שראיתי ההבדל לא כזה "גדול", ובטח שלא מצדיק תוספת של 450 ש"ח...

אבל מי אני שאגיד לכם מה עדיף... לפי דעתי אפשר להשקיע במשהו אחר.

מבחינת יחס ביצועים-מחיר אין ספק בכלל כי ה 5900FX עדיף על פני ה-9800.. :P

מסכים איתך, בשביל בנאדם שאין לו תקציב בלתי מוגבל ה5900XT מהווה אלטרנטיבה שווה מאוד. הביצועים נטו לא נמוכים בהרבה גם בAA וAF, אל תשכחו שזה עדיין כרטיס HIGH END מוחלש, כמה חלש שהוא יכול להיות הוא עדיין מצויין. נראה כאילו הכרטיס הזה מביא מהפכה מסויימת ומחזיר את כרטיסי השוק הבינוני לביצועים קרובים לגבוהה, בדומה למצב שהיה כשהTI4200 היה חדש

פורסם

אני ממש לא יודע מה לקנות עכשיו, 1600 ש"ח זה קצת יקר מדי (לא בהרבה) אבל הביצועים של ה5900XT עם הפילטרים הם ממש על הפנים :-\.

אתם חושבים שהמחיר של ה9800 ירד בחודשים הבאים (עוד 3-2 חודשים בערך)?

פורסם
  • מחבר

נתחיל מזה שהביצועים של ה-5900 המוחלש לא על הפנים בכלל!!!!! בקשר למחיר של הרדאון, אני בספק אם הוא

ירד בקרוב (אם בכלל), עד שיש דור חדש.. המחיר די יציב כבר תקופה מסוימת ועד ש-ATI לא יכניסו כרטיס חדש

לעסק אין סיבה להורדת מחירים...

אישית אני לא חושב שההפרש שאמרתם שקיים בין הכרטיסים בפילטרים מצדיק תוספת של עוד 450 שח (שהם כמעט

שלושים וחמישה אחוזים יותר במחיר על ה-5900...), ולא משנה עד כמה גדול הוא יהיה - והוא לא כזה..

ברגע שיהיו לי תוצאות בנצ'מארקים של הכרטיס, זה יפורסם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים