עבור לתוכן

שניה לפני שאני מוציא 250$ לחינם - יש פתרון BT למיקרופון אלחוטי להרצאות?

Featured Replies

פורסם

כבר פתחתי בזמנו ת'רד בעניין אבל אני לא מוצא אותו... :nixweiss:

אשתי מלמדת 30-40 שעות בשבוע באוניברסיטה אז לפני שהיא מאבדת את הקול אני מנסה למצוא לה פתרון אלחוטי וקומפקטי למיקרופון להרצאות.

כרגע על הכוונת ה-Samson Airline Micro Headset שמקבל חוות דעת מצויינות ועולה ~250$ (יש לי מי שיביא אותו השבוע):

680500.jpg

רגע לפני שאני מזמין אותו מאמאזון רציתי לדעת אם יש פתרון מיידי, פשוט, זול וקומפקטי יותר...

מה שחשבתי זה:

1. להשתמש באוזנית BT איכותית וקומפקטית כמו ה-JAWBONE ICON למשל.

2. לקלוט את האודיו במחשב הנייד של אשתי שבתורו מחובר בכבל אוזניות למערכת ההגברה בכיתה.

31XGKyCyhQL._SL500_AA300_.jpg

זה פתרון זול בהרבה ודורש בעצם רק אוזנית BT פיצפונת כי המחשב הנייד בכיתה ממילא בגלל המצגת.

העניין הוא שעוד לא מצאתי דרך נוחה, פשוטה ואיכותית להעביר אודיו מאוזניית BT ליציאת האוזניות של המחשב.

ניסיתי את אפשרות ה-playback של המיקרופון בדרייבר האודיו אבל יש המון רעשי רקע וברגע שלא מדברים יש היזון-חוזר עצבני שמרעיש עולמות.

אני חייב פתרון שיהיה מאוד פשוט לתפעול כי אשתי לא תתחיל להתעסק בתתי תפריטים והגדרות לפני כל הרצאה.

אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור,

גונן. :xyxthumbs:

פורסם

אחותי משתמשת במכשיר כזה בהרצאות שלה, אני אשאל אותה במה היא משתמשת. כעקרון אין בעיה להעביר את האודיו מאזניית הבלוטוט ליציאת האזניות, אבל הבעיה העיקרית הוא זמן הסוללה (כ4 שעות דיבור לפי הגדתה, בפועל פחות -יש לי את הדגם הזה בדיוק) והעובדה שמן הסתם היא לא רוצה מכשיר שמפיץ קרינה צמוד לה לראש כל היום.

פורסם
  • מחבר
אחותי משתמשת במכשיר כזה בהרצאות שלה, אני אשאל אותה במה היא משתמשת

תודה :xyxthumbs:

כעקרון אין בעיה להעביר את האודיו מאזניית הבלוטוט ליציאת האזניות

תוכל לפרט? ניסית? איך זה עובד? כפי שכתבתי קודם, הצלחתי לעשות זאת אבל באיכות לא משהו בכלל.

בעיה העיקרית הוא זמן הסוללה

אני אקנה לה שתי אוזניות ICON אם צריך... יש גם זולות יותר ולא רעות בכלל.

היא לא רוצה מכשיר שמפיץ קרינה צמוד לה לראש כל היום.

למיטב ידיעתי רמת הקרינה של BT זניחה ביותר. מצד שני, 8 שעות ברצף כל יום... זה אולי מתחיל להיות שיקול.

ה-SAMSON הנ"ל עובדת על UHF שהוא פחות בעייתי אני חושב. צריך לבדוק שוב.

ש לי את הדגם הזה בדיוק

איזה, ה-ICON או ה-SAMSON שלעיל?

תודה שוב!

פורסם

ICON. איכות שמיעה מצויינת, דיבור מצוין למרות שאצלי הזקן קצת מפריע לNOISE ASSASSIN (אני מקוה שאצל אשתך זה לא שיקול...). בקשר להעברת האודיו - עשיתי את זה פעם, אני אבדוק ואעדכן כאן.

פורסם
  • מחבר

תודה - ממתין עם ההזמנה בינתיים.

החברים שלנו אמנם בארה"ב עד ה-8/4 אבל אני חוזר למילואים יום ו' והייתי רוצה לסגור את זה לפני כדי להיות בראש שקט ולהרוויח משלוח חינם.

אפשר לעשות את זה מהאנדרואיד במילואים במידת הצורך אם לא אספיק.... קצת פחות נוח.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ה-SAMSON AIRMICRO הדיעו ועובדות מעולה.

קניתי גם ICON אבל עוד לא הצלחתי להעביר דרכן סאונד לרמקולים באופן נורמאלי... מהציפצופים איכשהו הצלחתי להיפטר אבל יש ECO מעצבן והקול נשמע מאוד לא טבעי.

פורסם

אתה מצמיד את האזניה ללחי? תנסה לבטל את הNOISE ASSASSIN ותראה אם זה משתנה.

פורסם
  • מחבר

זה קרה גם עם 2 אוזניות אחרות ועם לפטופ שני... הבעיה היא בעיקר האקו והרבה רעשי רקע.

פשוט איפשרתי "LISTEN" בהגדרות המיקרופון וזהו (כמעט - ווליום המיקרופון ירד ל-7 מתוך 100 כדי להמנע מצפצופים ורעש סטטי מוגזם).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון: קיבלתי את ה-SAMSON AIRLINE MICRO ואני חייב לציין שלפחות בבדיקה בבית עם רמקול נייד התוצאות מעולות - הקליטה מצויינת, תפעול פשוט מאוד והקול יוצא טבעי וברור ללא כל רעשי רקע או אקו, אולי מלבד בווליום מקסימלי של הרמקול כשעומדים קרוב מאוד אליו עם המיקרופון.

המשדר מאוד קומפקטי וכמעט לא נראה ו/או מורגש על האוזן - קל, יושב טוב, נוח ולא מתחמם.

המקלט בגודל של קופסת גפרורים וקולט מצויין.

הזרוע של המיקרופון עדינה מאוד (בעובי של תיל-דק) ואני מאוד חושש לאורך החיים שלה - זה המחיר של כל סט מיניאטורי אני מניח.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: קיבלתי את ה-SAMSON AIRLINE MICRO ואני חייב לציין שלפחות בבדיקה בבית עם רמקול נייד התוצאות מעולות - הקליטה מצויינת, תפעול פשוט מאוד והקול יוצא טבעי וברור ללא כל רעשי רקע או אקו, אולי מלבד בווליום מקסימלי של הרמקול כשעומדים קרוב מאוד אליו עם המיקרופון.

המשדר מאוד קומפקטי וכמעט לא נראה ו/או מורגש על האוזן - קל, יושב טוב, נוח ולא מתחמם.

המקלט בגודל של קופסת גפרורים וקולט מצויין.

הזרוע של המיקרופון עדינה מאוד (בעובי של תיל-דק) ואני מאוד חושש לאורך החיים שלה - זה המחיר של כל סט מיניאטורי אני מניח.

האם אשתך השתמשה בו בכיתה? גם אני מרצה ו חייבת מקרופון. בבקשהת תענה - מאוד חשוב!! תודה מראש!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים