עבור לתוכן

מפרט מחשב גיימינג קל 2.5k

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימאלי שלי הוא 2300 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 2500 ש"ח ולא לעבור בבקשה (אם זה עניין של 70-90 שקל אז כן)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועריכה גראפית (Photoshop ברמה בינונית)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , CS:S, Combat Arms.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני יודע שסוג המסך זה Acer AL1717

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9.5 :) (אמרו לי איזה משהו עם קירור מים)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך לכלול מערכת הפעלה.ושירכיבו את המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS הזמנה מרחוק.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). רק שהמחשב יהיה חזק ושהיה לאורך זמן ולא יהרס אחרי חצי שנה.... שיהיה חזק ויכול להיות 24/7 למרות שאני מכבה אותו הרבה... ושיהיה שקט וירץ את המשחקים שאני רוצה.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

אם אפשר שיהיה קירור מים אם זה שטותי אז לא צריך.... שהמארז יהיה יפה ולא פשוט. ויש העדפה לכרטיס מסך של NIVIDIA ומעבד של INTEL.

פורסם

קירור מים לא מתאים לצרכים שלך וגם לתקציב שלך

רמת שקט בתקציב שלך זה גם בעיתי.

הייתי הולך על מפרט הבא:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪540

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪46

לוח אם:

Gigabyte GA-H61M-D2 BULK

כמות: 1 - מחיר: ₪254

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪170

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪270

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 1 - מחיר: ₪103

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪444

כרטיס מסך:

Gigabyte GTS450 1024MB GDDR3 Dual DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪465

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2385

אם אתה יכול לחרוג בעוד 100 ש"ח הייתי לוקח אם 6850

פורסם

שכח משקט 9.5 מ10, על מנת להגיע למידת שקט כזו בתקציב הזה תאלץ לוותר על הרבה מאד ביצועים וגם אז לא תגיע ל9.5/10. הבעיה במפרט הנ"ל היא שאין בו שום דגש אמיתי על שקט. בנוסף אין טעם בGTS450 עם GDDR3.

מאחר ומדובר בגיימינג ברמה בסיסית למדי, על מסך קטן עם רזולוציה נמוכה למדי אפשר להכניס במינימום חריגה כ.מסך פאסיבי שיאפשר מערכת שקטה בהרבה.

וזה הכיוון:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray, יחידות 1

Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1

Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1

ANTEC NSK4450B Midi 450Watt Black , יחידות 1

MSI P67S-C43 B3 P67 CHIPSET מחיר מבצע !, יחידות 1

Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR5 Ultimate Passive Cooling HDMI, יחידות 1

WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪2600

מתקבלת מערכת חלשה רק במעט לגיימינג (שים לב שGTS 450 GDDR3 היא גרסא חלשה מהרגיל של GTS450) שעדיין עבור צרכי הגיימינג שלך תתפקד היטב, שקטה הרבה יותר עם מארז + ספק שקטים, קירור מעבד שקט מאד וכ.מסך עם קירור פאסיבי.

פורסם

^ ב2600 אפשר כבר לקנות משהו חזק יותר בהרבה.

פורסם

הבקשה שלו לשקט סותרת את זה.

פורסם

Arto89 אתה פעם אחרי פעם עושה בדיוק את אותו הדבר, לא מתייחס לבקשות פותח הת'רד, ובמקרה הטוב נותן את מקסימום הביצועים בתקציב לפי מחירון של חנות ספציפית בלבד (לא קשור בהכרח לת'רד הזה).

למה שלא תנסה להתחשב בכל הבקשות של פותח הת'רד?

למה שלא תנסה ליצור מערכת שלא מחייבת אותו לרכוש במקום בספציפי? (שוב, לא בהכרח קשור לת'רד הזה).

ברור שקל ויפה לראות בעצמך "גאון" ברגע שאתה מחלץ יותר FPS באותו תקציב, בראבו. אבל זו לא הפואנטה ברוב הת'רדים.

כן בהקשר לת'רד הזה, ב1024X1280 כרטיס 6670 נותן מענה יפה לצורכי גיימינג במיוחד כאלו שמוגדרים כבר בכותרת כ"גיימינג קל".

בעוד שהמערכת שאני הרכבתי שקטה מאד, אולי לא 9.5/10 אבל שקטה מאד, המערכת שאתה הרכבת לא שמה שום דגש על שקט ואמנם לא תהיה רועשת במיוחד - לפחות עד שהמאווררים יתלכלכו אבל היא לא מתקרבת למידת השקט של מה שאני הרכבתי.

פורסם

YZ101 -אני אישית בונה מפרטים משתי אתרים שונים - IQPC TMS

אתה עושה אותו דבר מ-RSM בלבד בלי לינקים - אבל זה שקוף:)

יש לך משהו נגד IQPC או TMS?

כי תמיד רצוי לקנות מערכת חזקה יותר בהתחשב בבקשות בפותח ת'רד. מה לעשות שמחירים ב-TMS/IQPC מאפשרים את זה טוב יותר מ-RSM.

פורסם

אין לי דבר או חצי דבר בעוד או נגד שום חנות. כאשר אני בונה מפרט, ולא רק דרך RSM, אני נותן לו מחיר שמשכלל גם את העובדה שהוא עלול לצאת מעט יקר יותר או מעט זול יותר בחנויות הרציונליות כגון KSP / IQPC / TMS וZIGZAG, לכן בשורת המחיר תמיד יופיע "כ" מאחר והמחיר הוא עד כדי שינוי דגם זה או אחר או כמה עשרות שקלים. אני להבדיל ממך, לא בוחר פינות, שהן דיל ספציפי של חנות אחת ביודעין שרק באותה חנות אפשר לרכוש אותם באותה סביבת מחיר.

אני מסכים שמערכת חזקה יותר - זה אחלה דבר, אבל לא כשזה בא על חשבון דרישות אחרות. במקרה המדובר פותח הת'רד מבקש מפרט שקט, אתה נותן לו אקסטרה כוח ומתעלם לחלוטין מדרישתו למערכת שקטה. זה שאי אפשר לתת פה 9.5/10 לא אומר שצרכיך לוותר על השאיפה למערכת שקטה.

פורסם

כי תמיד רצוי לקנות מערכת חזקה יותר בהתחשב בבקשות בפותח ת'רד.

תפסיק לכתוב שטויות, אנשים עוד יקשיבו לך, יקנו את מה שהמלצת ויבזבזו אלפי שקלים על משהו שהם לא צריכים. לא צריך לדחוף יותר ביצועים למי שלא צריך/רוצה את זה. פותח הת'רד הדגיש שהוא מעוניין בשקט ופחות בגיימינג ואתה דחפת לו כוח גרפי חזק יותר לאומת הבקשה המרכזית שלו. אני יסכם לך את זה, לא תמיד צריך לדחוף מערכת חזקה יותר (או כמו שאתה אמרת רצויי), כמו שאמרת צריך להתחשב בבקשות בותח הת'רד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים