פורסם 2012 במרץ 2713 שנים שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזרזה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר..מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים תבצע סריקה לרוגלות ולוירוסים במצב בטוח. בכל מקרה אתה יכול לנסות למחוק קבצים עם unlocker.
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר תבצע סריקה לרוגלות ולוירוסים במצב בטוח. בכל מקרה אתה יכול לנסות למחוק קבצים עם unlocker.עשיתי לא עזר-אני יכול למחוק אותו מהשולחן עבודה אבל זה חוזר בכל הפעלה מחדש
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר עשיתי לא עזר-אני יכול למחוק אותו מהשולחן עבודה אבל זה חוזר בכל הפעלה מחדשעכשיו שאני חושב על זה זה די יכול להיות ..אם החברה של הלוח היו כאלה גאונים לדחוף דבר מציק כזה מעניין למה הם גם לא חשבו על דרך למחוק אותה
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים כל יצרנית דוחפת שטויות לדיסק הדרייברים, וזה עובד על אלה שעוצמים עיניים ועושים נקסט,נקסט,נקסט.
פורסם 2012 במרץ 2813 שנים נראה ש ZYNGA סגרו עיסקה אם ASROCK לפי מה שאתה מתאר.הם מתקינים את התוכנה שלהם דרך הדיסקים של הלוחות של ASROCK.מעניין.בברכה,חגי חדד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.