עבור לתוכן

פלאפון Telit

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי פלאפון Telit , הפלאפונים מהדור הקודם של חברת פלאפון - מה שאומר שאין לו סים.

אז כך: זה פלאפון צדפה עם מסך קידמי ומסך אחורי - המסך האחורי עובד והמסך הקידמי עבד עד לא מזמן.

כאשר הוא סגור ואטום באריזה שלו המסר נדלק ומראה לבן על כל המסך, כאילו רק התאורה פועלת אבל התצוגה מתה.

כאשר אני פותח את הפנל החיצוני ומדליק את הפלאפון חצי צג עובד כמו שצריך וחצי השני מרצד (כמובן הפנימי - החיצוני עובד נהדר).

מה שמאוד שימח אותי הוא שהצג משנה מסכים בהתאם לפעולות שעושים איתו (עוברים לתפריט, ליומן וכו').

לא היה לי מספיק זמן לפרק אותו לעומק, אבל ההתרשמות הראשונה שלי הוא שיש בעית מגע.

שני הצגים מחוברים על פרינט גמיש שמחובר ללוח מקשים דרך פרינט גמיש מאוד קטן ודק.

בנוסף יש סדק בפנל איפה שהמסך מרצד.

אשמח להכוונה.... מאוד חשוב לי בשלב הראשוני להוציא משם את הספר טלפונים.

תודה רבה.

פורסם

מה עם להגיע לנקודת שירות, ושיוציאו לך את ספר הטלפונים קשיח מהמכשיר.

כלומר בחיבור הסוללארי למחשב.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש להם עוד תמיכה למכשיר הזה בכלל. מדובר על מכשיר ממש ישן.

פורסם

שווה בדיקה, תרים טלפון לשירות לקוחות, אני דיי בתוך שאם זה עדיין לא במרכזי שירות אז לפחות במעבדה ראשית יכולים לעשות לך את זה.

פורסם

להוציא את ספר הטלפונים, אתה יכול פשוט לדפדף בו מול מצלמת וידאו (של פלאפון מודרני), על החצי מסך שעובד. שעה ב VLC + עורך טקסט במחשב ויש לך את הספר טלפונים בטקסט

פורסם
  • מחבר

בעייתי, המסך כבר לא עובד.... רואים רק לבן.

פורסם

תפתח אותו, תבדוק איפה ניתן ללחוץ למקום מסרקים וכו כדיי שיהיה מגע לפחות חלקי

פורסם
  • מחבר

יש מגע, מגיע לLCD הפנימי מסרק מהלוח מקשים, המסך גם נדלק אבל רואים רק מסך לבן מאור (כנראה רק את התאורה).

פורסם

התאורה של המסך היא כנראה כמה LEDים - יתכן שהם עוברים במסרק (כבל שטוח כזה בדרך כלל כתום שקוף) מה שאומר שרק חלק מהחוטים שלו מנותקים, וייתכן שהם מחוברים אם חוטים משלהם

בכל מקרה תנסה ללחוץ את המסרק בכיוונים שונים ב 2 הקצוות (זהירות - לא קרוע אותו מהפאנל) ולבדוק אם זה מסתדר

פורסם
  • מחבר

לחצתי כמו שאמרת, ולקח למסך כמה זמן עד שנדלק (ראו פלאשים בהתחלה) ואז נהפך ללבן עוד פעם....

פורסם

תמשיך לנסות אוליי יש מקום שבו תראה משהוא

פורסם
  • מחבר

אין, לוחץ שם על כל המסרק וגם על החיבורים וכלום... , אולי אפשר יהיה להחליף את המסך האחורי עם הקידמי? -כי האחורי עובד...

פורסם

אני דיי לא בטוח שיש להם חיבור תואם (אוליי בגודל של הכבל כן אבל לא במה שכל חוט בתוכו עושה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים