עבור לתוכן

Thermalright SP97 או Thermaltake Extreme VOLCANO 12

Featured Replies

פורסם

מה מהם עדיף ועל איזה מאוורר אתם ממליצים לי בשביל ה- SP97 (רצוי עם וסת מהירות).

פורסם

מן הסתם ה-SP97 טוב יותר...

אתה יכול לשים עליו TT SF2 של 90 ממ (או 80 ממ)

או סתם לשים אליו איזה דלתה/וונטק טורנדו ולקנות פאןבאס

פורסם

כמובן שבביצוע ה sp97 שווה יותר, אבל בסכומי כסף, אני לא ממש יודע מה שווה את הכסף שלו..,

מאוורר טוב בשביל ה sp97 הוא הוונטק טורנדו, 92 מ"מ, שעם המאוורר הזה והסינק הזה, אפשר להגיע לקירור אוויר

לא נורמלי!, משהו ממש ממש טוב!! 8)

הוולקנו 12, מספק ביצועים טובים במחיר נמוך יותר.., אבל לא משתווה בצורה מוחלטת לsp97.. :P;)

פורסם
  • מחבר

חשבתי לקחת עם ה-SP97 את ה-ENERMAX 92MM FAN .

שמעתי שהוא אחלה אבל יש לו בורר מהירות?

אגב מצטער על הבורות אבל פאןבאס זה פאנל שליטה על מאווררים כי אם כן אז יש לי את המארז XASER 3 ויש לי פאנל. זה יספיק?

פורסם

אתה מודע לזה שאתה חייב חורים מסביב לסוקט בשביל ה-SP97 וההרכבה שלו כרוכה בפירוק הלוח אם?

פורסם
  • מחבר

שיט !

אתה בטוח? ומה ז"א חורים,אמורים להיות לי כאלה על הלוח? (יש לי אסוס A7N8X דלוקס).

פורסם

אני בטוח לגבי מה?

בכל מקרה אם תגיד איזה לוח יש לך נגיד לך אם יש לך חוטים מסביב לסוקט

פורסם
  • מחבר

יש לי אסוס A7N8X דלוקס ושמתי לב שיש לי ארבעה חורים.

פורסם

יש לך בלוח את חוריי העמסה וזה אומר שהSP97 יתאים ללוח שלך , צריך לפרק את הלוח כדיי להרכיב את המתקן שיחזיק את ההיטסינק הזה.

פורסם
  • מחבר

איך לא בא לי לפרק...

לא נורא.

אגב על איזה מאוורר אתם ממליצים לי (92 מ"מ) האנרמקס(יש לו בורר מהירות?) או משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

המון תודה. (דרך אגב מה עם המאוורר?)

פורסם

שניהם טובים מאוד בכללי

אבל צריך לפרק את המרכיבים שלהם

1. גוף הנחושת - הSP97 מנצח בזכות הHEATPIPES (מה התרגום שלהם?)

2. המאוורר - הVOLCANO 12 מנצח משום שהוא מגיע עם מאוורר איכותי ובקרת מהירות שזה יפה מאוד לעומת זאת הSP97 מסוגל להכיל מאוורר 92MM מהיר שאם תשלב עם בקר מהירות זה יהיה סוף הדרך

3. חיבור ללוח האם - לפי דעתי הSP97 מנצח מכיוון שהוא מחובר בברגים , הVOLCANO שוקל 700 גרם ומחברים אותו עם הקליפים וזה די עדין

אין ספק שהSP97/94 הוא מלך קירור האוויר אבל הVOLCANO 12 הוא הישג גדול לTT שבשנים האחרונות לא הוציאו דברים טובים במיוחד

פורסם

האנרמקס נשלט ע"י פוטנציומטר ובבדיקה שעשיתי בינו לבין מאורר 92 מ"מ ג'נרי ועוד אחד של TT, האנרמקס היה הכי חזק...

פורסם
  • מחבר

או קיי הזמנתי הרגע את ה-SP97 עם האנרמקס 92מ"מ.

תודה לכל העוזרים והמגיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים