פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים שלום רב,עשיתי בדיקה לכונן הקשיח, וקיבלתי הודעה שאני צריך לעשות איחוי.אבל לצערי עם גמר האיחוי,רוב הקבצים שבכונן נשארו מפוצלים.ניסיתי תוכנה אחרת בשם perfectdisk 6 ,וגם זה לא עזר.האם מישהו יכול לעזור?תודה
פורסם 2004 בינואר 121 שנים אם אתה מנסה לאחות את ה system disk שלך אז עדיף להוציא אותו ולאחות אותו ככונן משני במחשב אחר.
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר תודה על התגובות.אבל אם אעשה לו איחוי ככונן משני, זה לא יפגע במערכת ההפעלה?
פורסם 2004 בינואר 121 שנים לא אם זו תוכנת איחויי רצינית.speed disk של נורטון למשל לא פוגע ב boot sector ויש להניח שרוב התוכנות לא יגעו בו.
פורסם 2004 בינואר 121 שנים תבצע איחוי עם התוכנה Diskeeper, יש שם אפשרות לעשות איחוי Boot Time ואז זה מזיז לך כמעט את כל הקבצים גם את ה- Swap.אני ביצעתי איתה איחוי, והמחשב עובד בסדר גמור ולא נהרס כלום.
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה...ומיוחד לamiram שבעזרתו נפתרה הבעייה ללא פירמוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.