פורסם 2012 במרץ 2613 שנים יום שישי כיביתי את המחשב חזרתי במ"וצש והוא לא נלדק, נאמר לי שהיה הפסקת חשמל,.בדקתי את הספק והוא תקיןניסיתי להדליק בלי כרטיס מסך ועדיין לא נדלקמה אפשר לעשות?תודהי
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים היי omriom,נסה לחבר את המחשב לשקע חלופי, ייתכן והשקע שאליו המחשב מחובר כרגע נשרף.במידה ועדיין לא נדלק, בדוק אם על ספק הכוח ישנו מתג ON/OFF. כבה אותו והדלק אותו מחדש.אם גם זה לא עוזר, אז כנראה שהספק נשרף ויש להחליפו.ליאור
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים 1. האם נורית הביקורת בלוח אם דולקת כשהספק מחובר לחשמל ופעיל? (לא קיימת בכל הלוחות, אך ברובם)2. לצורך הדלקה, נתק הכל (גם את המעבד אם אתה יכול), ותישאר רק עם לוח אם, ספק והכפתורים של המארז מחוברים ורצוי גם מאוורר אחד מחובר לספק (בתור אינדיקציה לכך שברגע שאתה מדליק, יש חשמל במערכת). תנסה להפעיל.אם לא פועל, מדובר בתקלה בלוח אם (לדבריך הספק תקין).בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר קיצרתי את הספק והוא עבדאין לי נורית בקרהאחרי שפתחתי את סהאשכול נגעתי בג'אמפר וזה פשוט נדלקועכשיו זה שוב קרהיום חמישי כיביתי את המחשה ואז יום שישי בצהריים ניסיתי להדליק ולא נדלק
פורסם 2012 באפריל 813 שנים זה שחיברת את הירוק לשחור לא אומר שהספק תקין, בדיקת תקינות מבוצעת על מחשב אחר..
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר אין לי מחשב אחר לבדוק עליו, אבל לא ניראה לי שהבעיה בספק כי לא הי הפסקת חשנל או משו, פשוט כיביתי אותו רגיל ויום אחרי לא נדלק
פורסם 2012 באפריל 813 שנים תפתח את המארז, ותוציא את הבטריה על הלוח אם. אם עדיין יש נורית ירוקה דולקת סימן שהספק כוח תקין ואז היתי ממליץ לך לנתק אותו מהחשמל (עם הבטריה בחוץ) ללחוץ על כפתור ההדלקה כעשר שניות להחזיר את הבטריה ואת החשמל ולנסות להדליק (יש לשים לב שזה יאפס לך את הBIOS לברירת מחדל )
פורסם 2012 באפריל 913 שנים תנסה לבדוק האם יש בספק כוח 5V VSB standby voltageכאשר התקע בחשמלוחוץ מזה רצוי גם לבדוק עם מד מתח האם ספק נותן שאר המתחים: 12V, 5V, 3,3V, -5V
פורסם 2012 באפריל 913 שנים לדעתי הבעיה היא בספק זה שקיצרתה אותו זה גם יכול היה להשבית אותו בעיקר אם הוא היה חלש,הרעש של הספק הוא מהמאוורר מספיק 10W כדי שהמאוורר יעבוד ככה שזה לא אומר שהספק תקין.דבר אחרון האם יש לך אחריות על הספק או מחשב אחר לבדוק את הספק זה יהיה הדבר הנכון.
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים מחבר אין לי מד מתח, אין לי איך לבדוק תספקיש אולי דרך להדליק את המחשב דרך הלוח אם עצמו?
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים אין לי מד מתח, אין לי איך לבדוק תספקיש אולי דרך להדליק את המחשב דרך הלוח אם עצמו? מסובך מדי בלי ספק ATX להדליק את המחשב.מד מתח אפשר לבקש ממשהו ואז תוכל לבדוק.דרך פשוטה אבל לא זולה - לקחת את המחשב למעבדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.