עבור לתוכן

אין bootup

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה

יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד.

החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת.

יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד..

מישהו יכול לעזור?

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה

יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד.

החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת.

יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד..

מישהו יכול לעזור?

אם הוא נתקע אחרי שספר את הזכרון סימן שיש הארד דיסקים שמוגדרים כMASTER ויש התנגשות... יכול להיות שיש HDD וCD על אותו כבל IDE, כאשר שניהם SLAVE או שניהם MASTER או שניהם CABLE SELECT...

לגבי הלוח השני, בדרך כלל זה מראה על אי זיהוי מעבד...

אם אתה מחזיר את הלוח הישן הוא נשאר תקוע חזרה על זיהוי IDE או גם בהתחלה?

חיברת את כל הכבלי חשמל ללוח?

פורסם
  • מחבר

עם הלוח הקודם הכל עבד יופי לא הייתה התנגשות כי לא שיניתי את החיבור של ההארדיסקים פשוט לא זיהה את חיבורי ה sata.

רק הראה שהוא מזהה מעבד וזכרון ואז הוא

עם הלוח של msi הוא נתקע במסך שאני לוחץ tab וזה מכניס אותי למצב post או שאני לוחץ del ונכנס למסך של הביוס.

אחרי שאני בוחר מצב מסיים הוא גם כן כמו הלוח הקודם מזהה מעבד, זכרון אבל בלי שום חיבורי Sata ופשוט נתקע במסך הזה והנורות מראות לי אדום, ירוק, אדום,

שאני מחבר את 2 הסטיקים הוא נתקע על המסך של הpost / bios כלומר tab / del ואז המקלדת לא מגיבה והוא נשאר

ניסיתי לחבר מחדש את ה הארדיסקים לא עזר

פורסם

תנסה לנתק הכל ולהתחיל מהתחלה.

תשאיר - מעבד, כרטיס מסך (אלא אם כן יש מובנה), וזיכרון יחיד.

תפעיל ותראה אם הוא מגיע למצב שבו הוא מחפש מערכת הפעלה.

אם עובד - לאט לאט תתחיל להוסיף דברים (כרטיס זיכרון שני וכוליי).

אם לא עובד, תנסה להחליף את כרטיסי הזיכרון ואת התושבות (תנסה כל קומבינציה)

בברכה,

חגי חדד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים