עבור לתוכן

צריך עזרה איפה להשים מאוורר

Featured Replies

פורסם

שלום

מחר כנראה אני יקנה סטיק נוסף של RAM ,הבעיה שפתחתי את המחשב והקירור של המעבד (מוגן 2) מסתיר לי 3 מתוך 4 חריצים של RAM.

העברתי את המאוורר לצד השני כמו בתמונה...עשיתי טוב? כי ממש 3 ס"מ מהמאוורר שמוציא אוויר

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא, לשם מגיעה האוויר החם לפני שהוא יוצא מהמארז (ואז במקום לצאת מהמארז הוא נכנס לגוף קירור). לא חשבת על סדר במארז? הכונן זרוק? החוטים מבולגנים... כל זה פוגע בסירקולציית אוויר במארז. ;)

פורסם

ווייי, הפכת את המאוורר?! אז איך יצא אוויר חם....

פורסם
  • מחבר

אז איפה עדיף להשים אותו?

למעלה? יש שם גם מאוורר שמוציא

למטה? יש שם את הכרטיס מסך...אומנם יש קצת מרחק

לגבי הבלאגן .. זה הכל ממחלת העצלת :) אני צריך לקנות מפרץ שממיר מ 3.5" ל2.5" ל SSD "הזרוק"

חשבתי על כזה דבר:

להשים את המאורר של המעבד לכיוון מעלה, ואז לפרק את המאורר העליון ולהעביר אותו לצד המארז (לדלת).

פורסם

פותח התרד אתה יכול להתקין את המאוורר בכל ארבעת "הפינות" של הקירור..זה היופי בMUGEN..

מה שכן אתה צריך שהוא יזרוק אוויר לבחוץ..הזה הדגמה קטנה..

^

^

>>> MUGEN2 >>>>

V

V

איפה ולמה זה בחירה שלך..אם זה מפריע לזיכרון אתה יכול לנסות להקים קצת את המאוורר או פשוט להתקין אותו "בפינה" אחרת.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז תסתכל רגע בתמונה ותגיד לי איפה אתה חושב שהכי טוב להשים את המאוורר? אני קצת מבולבל

פורסם

כמו שציינתי או שתחזיר אותו למקום המקורי ותרים אותו מעט מעל הזיכרון..או שתתקין אותו בחלק האחורי (כמו בתמונה) שיזרוק אוויר למאוורר האחור..

או למעלה שיזרוק אוויר למאווור בגג..

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני ישאיר אותו איך שהוא עכשיו

אין שום אפשרות להשים ליד הזיכרון, הזיכרון בא גם עם כמו צלעות קירור שעושים אותו גבוהה יותר

המאוורר של המעבד צריך להוציא אוויר מהמוגן? או להכניס?

פורסם

בשביל מה הבאת זכרונות עם צלעות קירור?

בכל מקרה, תבדוק אם אחד הזכרונות יוכל להיכנס אם תשים אותו לפני הרכבת הקירור.

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות ככה מגיעים עם הצלעות

אין מצב שהמאוורר והזיכרונות נכנסים יחד

פורסם

אין דרך נכונה לשים את המאוורר. תמדוד טמפרטורות במאמץ בכל אחת מהדרכים ותראה מה הכי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים