עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת ביוס ללוח

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לוח אם מבית PcPartner, הלוח הוא מיקרו-ATX וזיהיתי אותו כלוח מסוג BXMS1-929 ע"פ המידע שידוע לי בהצלבה עם הדף הזה:

http://www.pcpartner.com/support/bios/i440.htm#440bx

כשניסיתי לעדכן לו ביוס שהורדתי מאותו דף, התוכנה הודיעה לי שגרסת הביוס לא מתאימה ללוח או משהו כזה.

למישהו יש אתר עם אחד שיכול להתאים?

או רעיון מה לעשות?

תודה

פורסם

ללוחות של PC PARTNER יש בפינה השמאלית התחתונה מספר דגם בסיגנון 35-C930-XX, חפש אותו על הלוח.

רק ככה תדע בביטחה שהביוס תואם ללוח.

פורסם
  • מחבר

יש פה ממש ממש בקטן 35-8929-00-01, לא יודע אם לזה התכוונת אבל זה בפינה השמאלית התחתונה...

פורסם

כן, זה זה.

נראה שמצאת את הלוח הנכון, הביוס שלו פה http://www.pcpartner.com/support/bios_zip/p829-2m.zip (בטח יש לך את זה כבר).

אם תוכנת הפלאש שלהם לא פועלת נסה את המצורפת.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר עם AWDFLASH.EXE שבא עם העידכון של הלוח הראשי שלי (NF7-SL), בלי הצלחה, אותה הודעה...

הקובץ עידכון המדובר (זה הפגום), כולל 3 סוגי לוחות ב Revים שונים. ניסיתי רק את זה שאמור להתאים לשלי, לנסות גם ת'אחרים?

עריכה: שמתי לב שגם ללוח בעל הצ'יפסט 440ZX שלהם יש את אותו דגם ואותו ביוס, כנראה שזה מקור הבילבול...

פורסם

לא, תנסה רק את זה שמתאים ל Sper I/O שלך.

למה אתה מנסה לעדכן ? אם אין סיבה טובה אל תנסה בכלל.

אתה יכול להמשיך בצריבה גם לאחר האזהרה, רוב הסיכויים שיהיה בסדר. אבל רק אם אתה ממש חייב ותדאג לשמור גיבויי של הישן.

פורסם
  • מחבר

הוא לא נותן לי להמשיך גם אם אני רוצה...

אני רוצה לעדכן כי ה USB בלוח הזה בקאנטים ומסרב להפעיל לי את המודם ADSL שלי... כש 2 ה USB תפוסים אז אפחד מהם לא פועל... לוח דפוק :P

פורסם

המסך הראשון בבוט נותן פרטים על הלוח והביוס.

תעשה FREEZE ותרשום בדיוק את השורה למטה ועוד מידע שנראה רלונטי.

חפש עם גוגל את הלוח - בדיוק תשוה גם תמונה - כי יש גרסאות עם פחות ויותר פיצ'רים.

השורה התחתונה זה קוד מוסכם שמספר על מי היצרן , איזה לוח ואיזה גרסת ביוס. את פירוש הקוד המוסכם גם אפשר למצוא עם גוגל.

אח"כ חפש ביוס חדש. אל תשתטה ותתקין ביוס שלא מתאים - זה יכול לנטרל את הביוס כלומר לא יהיה לוח עד שתחליף את הצ'יפ ולך תחפש לוח OEM .

מוטב לא מאשר כן.

בהצלחה

פורסם

הוא לא נותן לי להמשיך גם אם אני רוצה...

אני רוצה לעדכן כי ה USB בלוח הזה בקאנטים ומסרב להפעיל לי את המודם ADSL שלי... כש 2 ה USB תפוסים אז אפחד מהם לא פועל... לוח דפוק :P

לא יותר פשוט לקנות כרטיס PCI USB ב 50 שקל ?

פורסם
  • מחבר

הממממ.... כרטיס USB ב 50 שקל או עידכון ביוס בחינם... בחירה קשה ;D

בכל מקרה, המודם לא יהיה מחובר תמידית למחשב הזה ככה שטימטום מצדי לקנות את זה רק בשביל להוריד כמה דרייברים...

רשת אגב עוד לא הקמתי וזה בתהליכים, בינתיים אני רק מנסה להפעיל ת'חיבור הארור :-\

אגב אני שוקל גם לשדרג מעבד ככה שתמיכה במעבדים מהירים יותר מ 550 מה"צ גם נדרשת :P

פורסם

אם עידכון בחינם הורג לך את הלוח זה כבר לא יוצא בחינם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים