עבור לתוכן

בחיפוש אחר מחשב נייד קטן עד 1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד (יד ראשונה) קטן- 10- 12 אינץ' (עדיף שיהיה קל).

לא יהיה צורך להתקין עליו תוכנות כבדות- המקסימום זה אופיס ואקרובט רידר.

אין צורך שיהיה חזק יותר מדי- ישמש בעיקר למסמכי WORD ואינטרנט. אבל חשוב כמובן שיחזיק זמן רב עד כמה שאפשר ושיהיה מחברה אמינה ואחריות לפחות שנתיים. עדיף גם שהסוללה תחזיק מעמד יחסית הרבה זמן.

התקציב הוא עד 1600 ש"ח פחות או יותר.

אשמח להמלצות, מקומות שכדאי לקנות בהם (באיזור ת"א והמרכז).

אין צורך במקום אחסון רב- יספיקו גם 60 GB אם עדיין קיים דבר כזה וזה יכול להוזיל במחיר.

תודה רבה מראש ושבוע טוב!

פורסם

אין בעיה למצוא מפרט מתאים, אבל לדעתי יהיה קשה בסכום הזה לקבל יותר משנה אחריות.

פורסם
  • מחבר

היי יאיר, תודה על התשובה!

כעיקרון חברה שלי קנתה לפטופ עם שנתיים אחריות של HP בסכום של 1400 או 1600 ש"ח, הבעיה שהם אמרו לה שזה היה האחרון במלאי ב-10 אינץ'

כעיקרון, אם זה שנה אחריות אז גם סביר במידה והוא מחברה אמינה שבד"כ הלפטופים שלה מחזיקים מעמד זמן רב יחסית...

פורסם
  • מחבר

שוב תודה...הלנובו נשמע נחמד, אבל אני מבינה משם שהוא בא ללא מערכת הפעלה נכון?

ויש לך מושג אם המחיר שכתוב שם הוא רק מחיר אינטרנט או באופן כללי? ואם אפשר לבוא לשם ישירות לקחת אותו?

פורסם

נכון, הלנובו מגיע ללא מערכת הפעלה.

שימי לב שגם אין כונן דיסקים, אז כדי להתקין מערכת הפעלה צריך לחבר כונן חיצוני או להתקין דרך דיסק און קי (וכמובן צריך שתהיה לך מערכת הפעלה :) ).

לדעתי הוא מחשב מוצלח, הוא מספיק קטן ועדיין יש לו רזולוציה גבוהה, כמו למחשבים גדולים יותר. זה אומר ששטח העבודה של המסך יהיה זהה למשל למחשבי 15.6" עם אותה רזולוציה (אבל כמובן הכל יהיה קטן יותר). יש לו מעבד מספיק חזק לשימושים, והמחיר לא כ"כ יקר.

אם את מעדיפה מחשב קטן יותר, ה-msi יכול להיות מוצלח, והוא גם מגיע עם מערכת הפעלה ואופיס.

המחיר שכתוב הוא המחיר אם תזמיני באינטרנט או אם תקני בחנות. אפשר לבוא לשם ישירות ולקחת, כדאי להתקשר לפני כן לוודא שיש אותו בסניף אליו את הולכת.

אם את מעדיפה לקנות מהחנות אפשר להסתכל גם פה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14961 - אותו מחיר, אפשר להסתכל באתר אם יש אותו במלאי בסניף קרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים