עבור לתוכן

תוך כמה זמן אמור להתעדכן אם התחברתי להוטנט כלקוח חדש בתשתית כבלים?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחובר דרך אורנג' כרגע במהירות 12 מגה עם חייגן ותשתית הוט 100 מגה.

התחברתי הבוקר להוטנט למהירות 100 מגה ללא חייגן.

השאלה אם אני עדיין מחובר דרך אורנג' זה יכול לעשות בעיות ?

תוך כמה זמן אני אמור להתחיל לגלוש דרך הוטנט במהירות 100 מגה כלומר תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן אצל

התשתית הוט שהתחברתי להוטנט 100 מגה ? (רוצה לדעת כדי לדעת מתי לנתק את הספק שיש לי עכשיו אורנג').

אשמח כמו כן לאנשים שההוטבוקס מוגדר כמודם מה הערכים שיש לכם בכתובת 192.168.100.1 בלשונית

INIT SCAN ?

כמו כן מה אתר בדיקת מהירות של הוט ?

פורסם

אתה צריך לחכות שהוט יעבירו אותך להוטנט (עניין של הגדרות שהם צריכים לשנות) כשזה יקרה המודם אמור לרסט את עצמו ותתחיל לגלוש על הוטנט ,בקשר לשאלה השנייה שלך ,הערכים האלו לא אמרים לעניין אותך ,המודם לא מתחבר בתדר ספציפי אלה לארבע ערוצי הורדה בו זמנית ( שמונה ערוצי הורדה תלוי באיזור שלך )

פורסם
  • מחבר

אני מודע לזה שצריך לחכות להוט. שאלתי כמה זמן זה לוקח מהבוקר ( 9 בבוקר) אין שום שינוי.

פורסם

הסיבה היא כנראה בגלל שאתה עדיין מבצע חיוג לאורנג

תגדיר את הציוד שמצע חיוג לאורנג כ dhcp ואני מאמין שתקבל את ה-100 מגה הוט

פורסם

אין לו טעם להעביר לDHCP בהוטבוקס ,אם מוגדר לו חייגן אז כשהוא ינסה להתחבר בDHCP כל מה שהוא יקבל זה כתובת פנימית בהוט ובלי ליצור חייגן כל מה שהוא יקבל יהיה 0 אחד וגדול .

פורסם

דבר ראשון ההוטבוקס אצלו מוגדר כמודם

אבל בלי שום קשר אני כמעט בטוח שהמודם מקבל כתובת של הוטנט ועל זה הנתב שלו מחייג את היוזר של אורנג

פורסם
  • מחבר

חברים אני לא עד כדי כך טיפש :)

ניתקתי את הנתב חיברת למחשב הנייד שלי ישירות את המודם כבלים עשיתי כיבוי והדלקה של המודם ושום דבר בינתיים.

פורסם
  • מחבר

התייאשת אחרי שחיכיתי להם בקו כמעט חצי שעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים