עבור לתוכן

הוספת HD6950 למערך + עוד שני מסכים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להוסיף עוד שני מסכים ולשחק על כול השלושה (אייפיניטי)

יש ברשותי כבר כרטיס HD 6950 שניפתח ל 6970

אני עומד לחקות לירידת מחירים בעקבות הכרטיסים החדשים של ניווידיה ולקנות עוד אחד (אולי יד שניה ) בשביל להשלים למערך של שניים

הלוח אם שלי תומך רק ב CF 4X 16X כמה זה ישפיע ? האם אני יקבל ביצועים מספקים על שלושת המסכים במשחקים כבדים במיוחד (RAGE BF3 CRTSIS1 וכו ...)

תודה

פורסם

מה המסכים (רזולוציות)?

פורסם
  • מחבר

DELL 2311H

1920X1080

פורסם

לא יסחוב את BF3.

פורסם
  • מחבר

באסה :|

בכול זאת אני חושב לחכות שהמחיר ירד ולקנות עוד אחד בשביל לשמור על רמת ביצועים גבוהה

פורסם

גם אני עם שלישיית מסכי 2311, וצמד GTX580,

מהמעבר ממסך אחד ל3, אני מוכרח לציין שהרזולוציה בהחלט שחטה לי את הכרטיסים, הכל שחיק אבל אני בהחלט שוקל להוסיף כרטיס שלישי למערך.

על כרטיס בודד של 6970, צר לי לבאס אותך - אבל מלבד עבודה שוטפת, משחקיים תובעניים בהחלט ידרשו ממך להתפשר בהגדרות.

פורסם
  • מחבר

לא בודד

זג 6970 שרצים במערך של 4X 16X

פורסם
  • מחבר

טוב אז זה לא משתלם ..... נישאר עם מסך אחד

נראה לי שגם עם מסך אחד אני יצטרך עוד כרטיס בקרוב . . . משחקים ניהיו קצת כבדים :smile1:

בכול זאת אני חושב לחכות שהמחירים ירדו ולקנות יד שניה עוד 6950 שיפתח ל 70 ... (אני מאמין שיהיה מחיר טוב כי תיראו כרטיסים מדור HD5XXX, הם נמכרים במחירי ריצפה ... ככה גם HD6XXX יהיו )

פורסם

אם נשארו ליבות מיותרות אז בהחלט יהיה 6950 "xtreme" (כמו 5850/30).

בכל שאר המחירים זה כבר תלוי בחיסול מלאי של החנות. :)

פורסם
  • מחבר

מי יודע חח אולי גם HD 6990 יהיה במחיר נורמאלי .... כמו ש 5970 ירד אל העם

ואז יהיה אפשר לעשות CFX 3WAY עם כרטיס דו ליבתי + כרטיס רגיל ... ככה גם פחות יורגש האיבוד ביצועים בגלל שהכרטיס השלישי יהיה על חריץ 4X .... הקטע שעם כבר חושבים עד כדי כך בגדול :lol: אולי המערך הזה ירים 3 מסכים ::)

כרטיסים כפולי ליבה בסגנון של 6990 נוטים להישאר במחסן ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים