פורסם 2012 במרץ 2413 שנים שלום לכםיש לי מפרט כזהE8400MSI P35 NEOEZCOOL CASEGENERIC PSU ALEC 400W 2GX1 KINKSTON 800 MHZקירור סטוק חשבתי לקנות קירור נורמאלי ולעשות OC ויש לי כמה שאלות1.כמה אמור לעלות קירור שאני יוכל להגיע לתוצאה נחמדה2.מה התדר שאני יגיע עם קירור כזה3.מה הסיכון בOC (אני יודע שלא אמור להיות אבל אני קצת מפחד לשרוף משהותודה
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים מחבר כמה יעלה לי ספק חדש?פעם היה לי ספק של EZCOOL אבל אייבורי שלחו לי מכתב שיכול להיות לי בעיה איתו ולבוא להחליף אותו ללא תשלום ושמו לי איזה ג'נרי אחד (אני ירשום איזה)
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים פותח התרד לא מומלץ לבצע OC למערכת שלך..גם בגלל הספק..אם אתה מתעקש אתה יכול לנסות לבצע OC ולראות אם זה יחזיק וכו..לטווח הארוך זה לא מומלץ..
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים מחבר מה לא בסדר עם המערכת שלי חוץ מהספק סתם לידע כלליוחוץ מזה אני בכלל לא לחוץ לעשות את הOC חשבתי שבהשקה של 200 שקל אפשר לשפר אבל בתוספת כזאת אני כבר יכול להביא מעבד עם ארבע ליבות (לא שאני מתקוון להביא)
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים מלבד הספק אין שום בעיה..והקירור סטוק..כמו שציינתי אתה יכול להתחיל בOC עם המערכת הקיימת לראות לכמה הגעת עם קירור סטוק וכו...ואז להחליט אם להשאיר או להשתדרג בקירור ובספק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.