פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים מכירים את המשחק NBA נכון? יש לי כאן את המשחק NBA95 התקנתי אותונסיתי להפעיל אותו הוא עלה עד לרגע שנכנסים למשחק ללחוץ Play הכוונה להתחיל לשחק ואז הואיוצא בחזרה ל-Windows.יכול להיות שזה בגלל שמותקנת מערכת הפעלה WinXp Pro?אם כן, מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק זה? חייבת להיות דרך כלשהי נכון?תודה לתומכים
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים קליק ימני על הקובץ המפעיל את המשחק - Properties.עבור ללשונית Compatibilty,סמן את Run this program in ...ובחר ב Windows 95.
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים מחבר נסיתי כבר וזה לא עבד לא דרךCompatibilty - Windows 95וגם לאCompatibilty - Windows 98 / MEמה עושים ?
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר מישהו מוכן לשלוח לי את הקבצים שקיימים בדיסקט אתחול מכווצים בקובץ *.rar אני הורדתי מספר פעמים את הבוט הזה שמורידים מהאינטרנט אבל הוא אומר שהדיסקט לא כשיר לפעולה זו. אשמח לקבל מכווץ ולעשות העתק, הדבק ידני אתם מוזמנים לשלוח לי במסנג'ר או איסיקיו אם מישהו מעוניין שיגיד יקבל את הפרטים שלי בהודעה פרטית. תודה רבה
פורסם 2004 בינואר 121 שנים יכול להיות שכן ויכול להיות שלא שינסהאם כן כנס לפהותוריד את אחת התוכנות שמצויות למטה("לינקים להורדת דיסקט הפעלה")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.