פורסם 2012 במרץ 2313 שנים היי ,אני רוצה לחבר לד ביקורת במעגל לדים שעובדים לדים במוסיקה.ניסיתי לחבר אותו בכמה מקומות אבל הוא כל הזמן עובד לפי המוסיקה ולא סתם דולק.לאיפה לחבר אותו ?
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים תחבר את הלד + נגד טורי בין הקו שיוצא מהמתג ומספק את המתח למעגל אל קו האדמה של המעגל. בצורה הזו ברגע שיש מתח לשבב (או למעגל בכלליות במידה ובחרת לממש את המעגל עם טרנ' ולא עם שבב שמיועד לזה), המתח יגיע גם ללד הזה באופן שלא תלוי בזרם הנצרך במעגל.
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים יש 2 חוטים שמגיעים מספק הכח אל המעגל שלך, אחד לאדמה ואחד למתח ההפעלה.תחבר את המתג בטור לחוט של ה-(+). את הלד יחד עם נגד טורי תחבר בין חוט הספק לאחר המתג וחוט האדמה.אם תראה לי את הסכימה של המעגל שאתה משתמש בו אוכל להוסיף את הרכיבים הדרושים על הסכימה.
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים מחבר הנה מעגל כמו שלי רק שלי יש 30 לדים ונגדים ללדים : http://www.instructables.com/image/FMZXXB8G5W7R47J/Building-the-circuit.jpg
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים קיוויתי שתהייה סכימה נורמאלית שיהיה לי נוח להוסיף עליה את הסימונים הסטנדרטיים, אבל בחרתי בדרך העצלנים והשתמשתי בצייר. מצורף.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.