פורסם 2012 במרץ 2313 שנים שלום כולם, אני רוצה להאריך את החיבורי אודיו שיש מאחורה במארז לקדמת המארז. מצאתי לוח כזה שעליו יש חיבור אודיו וחיבור למיקרופון והוא מתחבר ללוח אם.השאלה איך אני מחבר אותו ללוח אם? הלוח אם שלי הוא MSI 945PLמקווה שהבנתם אם לא אני אעלה תמונה.
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים ללוח הזה יש אפשרות חיבור מקור אודיו נוסף... בכל חנות מחשבים יש את החיבורים אלו.אם המארז שלך תומך בחיבור פאנל קדמי תוכל לרכוש פאנל גנרי ולהרכיב לבד.אם לא תומך ויש לך מקום פנוי (למשל במקום CD או FLOPPY) אפשרי להרכיב פאנל DIY... ולחבר מאריכים מהפאנל האחורי לקדימה...
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים מחבר אני לא חושב שהבנת את השאלה, יש לי לוח שמולחם עליו חיבור אודיו וחיבור למיקרופון.אני רוצה לחבר את הלוח הזה למחשב שלי. השאלה אם אפשר ואם כן לאיזה חיבורים בלוח אם אני מחבר את הלוח עם החיבורי אודיו?כרגע לא משנה לי איפה למקם אותו במארז אלא איפה לחבר אותו בלוח אם. תודה מראש
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים בלוח יש חיבור סטנדרטי לחיבור של לוח כזה. תחפש באיזור למטה או אחורי (צמוד לקיר האחורי של המחשב) חיבור כזה ::::.:שבדרך כלל מולבשים אליו 2 ג'אמפרים ::.|החיבור ייקרא F_AUDIO, AUDIO1 וכדומהאתה מוריד את הג'אמפרים אם יש ומחבר במקומם את הכבל מהכרטיסבחלק מהמקרים הכרטיס מכיל קול ו USB ביחד. אני _לא_ ממליץ לחבר אותו כמו שהוא ל USB אלא קודם להפריד בתוכו את כל האדמות של הקול וה USB אלה מאלה. אם תחבר אותו כמו שהוא ובמיוחד א תנסה להשתמש בחיבורי USB, הפרעות מה USB יגיעו לקול ואתה תשמע רעשים ברקע
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים מחבר נכון יש חיבור כזה עם שני ג'אמפרים עליו. לגבי הלוח עצמו- יש לו גם חיבורי USB אבל הם לא קשורים לחיבורים של האודיו. ואני גם יודע לאן לחבר אותם.לגבי החיבורי אודיו- הם 8 חיבורים כאשר כתוב לי ככה:mic biasgndl outl inmic ingndr inr outזה משנה לאן אני מכניס אותם בחיבור בלוח אם?
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים http://support.creative.com/kb/showarticle.aspx?sid=14133הכרטיס שיש לך הוא AC97 - תחבר אותו לפי הרשימה של AC97 ולא של HDL OUT = FP_OUT_LR OUT = FP_OUT_RL IN = FP_RETURN_LR IN = FP_RETURN_Rשתי ה GND ל GND (לא משנה איזה לאיזה)לא לחבר כלום ל AUD_5Vברוב הכרטיסים האלה ה USB והקול מחוברים לאדמה משותפת (מוליך אדמה משותף) - זה יותר בעיה שרעשים מה USB עוברים לקול ואתה תשמע אותם בקול, במיוחד אם משהוא מחובר ל USBים האלה
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים מחבר בעיקרון החיבור אצלי כנראה הפוך[בלוח אם] כי החיבור הוא ככה אצלי:. . . . . . . . .אז חיברתי בהתאם(הפןך)... אבל שומעים כאלה "פפפ" לא יודע בדיוק איך להסביר... את הUSB ניתקתי בכלל מהלוח...
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים בתור התחלה בוא נבדוק אם זה בכלל עובד :החיבור אצלך הוא 9 7 5 3 110 - 6 4 2תחבר :L_OUT 9R_OUT 5ואת 2 חוטי ה GND ל 2 המגעים האמצעיים בחיבור CD_IN שאמור להיות לא רחוק משםתבדוקאם ךא עובד אז תנסה L_IN ו R_IN במקום L_OUT ו R_OUTבחלק מהלוחות יש תמיכה ב HD audio וזה אומר בין היתר שבבקרה של הקול יש בנפרד שליטה אל ווליום לחיבור הקדמי. יכול להיות שהוא אל 0 או mute
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.