עבור לתוכן

מודיג קרבון בפנים המארז

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לעשות בפנים של המארז טפט קרבון (כזה של רכב של 3M )לריצפה ולשאר החלקים שהם בצבע אלומיניום

רציתי לדעת אם מישהו פעם התנסה עם העבודה עם החומר הזה..(לפי מה שחקרתי אז זה כמו לעבוד עם טפט ולהדביק אותו על ידי "גיהוץ עם כרטיס אשראי או משהו כזה ולהשתמש בפן חזק או רובה חום כדי להוריד בועות..)

ראיתי יש 2 סוגים של החומר:

1: 3M Series 1080 Glossy Carbon CF12 Fibre Vinyl

וה2: 3M Di-NOC Carbon Vinyl Film

מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה מומלץ יותר?(המחיר דיי דומה..

ושאלה אחרונה:האם זה ישפיע בצורה רצינית על החום במארז ?(המארז שלי מאלומיניום אז אם אני ידביק את זה יכול להיות שקצת מהולכה הטרמית תרד אבל המחשב לא התבשל או משהו כזה??

אני מאמין שזה לא משהו שכל כך עשו בארץ אבל זה ניראה לי יכול להיות מאוד יפה.. :)

פורסם

אם הקרבון הזה לא מוליך חום המחשב שלך הולך להתבשל כמו חמין

פורסם

המארז משפיע יותר כשהאוורור במחשב נמוך, והאוויר במחשב כלוא ומעביר חום בקונבקציה בין החומרה והמארז

כשלמארז יש מאווררים שמעבירים אוויר מספיק מהר החומר של המארז לא משפיע, אתה יכול גם לבנות אותו מפלסטיק וזה לא ישנה

יתכן שתצתרך להרים קצת את המהירות של המאווררים, אבל לא תיתקע אם מארז שלא ניתן להשתמש איתו למחשב

פורסם
  • מחבר

המארז משפיע יותר כשהאוורור במחשב נמוך, והאוויר במחשב כלוא ומעביר חום בקונבקציה בין החומרה והמארז

כשלמארז יש מאווררים שמעבירים אוויר מספיק מהר החומר של המארז לא משפיע, אתה יכול גם לבנות אותו מפלסטיק וזה לא ישנה

יתכן שתצתרך להרים קצת את המהירות של המאווררים, אבל לא תיתקע אם מארז שלא ניתן להשתמש איתו למחשב

יש דרך לדעת? כרגע אחרי קדיחת החור רשת האחורה והצמדת המאוורר 120 המחשב דיי קר יש לומר (30-45 בערך)

והספק שהיה מתחמם בגלל כל החלקים (כי הוא למעלה ומקבל את הסוף של כל החום) עכשיו קר לחלוטין!

מישהו התנסה בעבודה עם קרבון? זה כזה חומר מבודד שמבשל??(הרי היו פעם לטרמלטק משתיקי מארז שגם היו מדביקים וזה היה בסדר)

למרות שפה אני לא יודע מבחינת בידוד ..אני לא בטוח שקרבון חומר מבודד

מישהו ???

פורסם

שלום

לדעתי אתה יכול לצבוע את המארז

ובמקומות מסויימים לשים את המדבקה יצא לך הרבה יותר יפה

אם אתה רוצה ויצרתי אתה יכול לעשות שילובי צבעים

פורסם

זה בסך הכל מדבקה פשוטה שיש עליה ציור של קרבון

המחשב לא יתחמם לך

עשיתי את זה הרבה פעמים להרבה אנשים אין לך מה לדאוג זה רק מדבקה

פורסם
  • מחבר

שלום

לדעתי אתה יכול לצבוע את המארז

ובמקומות מסויימים לשים את המדבקה יצא לך הרבה יותר יפה

אם אתה רוצה ויצרתי אתה יכול לעשות שילובי צבעים

לצבוע את המארז מבפנים זה סיפור יקר(אני גם מכיר אומן שצובע רכבים שהוא צבע לי אופני קרוס ישנות ששיפצתי בצורה מדהימה!!)

צביעה חובבנית עם ספריי בחיים לא תגיע לרמת גימור מספקת (בעיקר בגוון מבריק)

מבחינת הקרבון..זה סתם מדבקת וניל? זה לא קרבון?

אתה יודע אולי איזה סוג מומלץ? יש 2

3M DI-NOC CA-421 Black Carbon Fiber Vinyl

http://www.ebay.com/itm/3M-DI-NOC-CA-421-Black-Carbon-Fiber-Vinyl-Wrap-12-x48-/260710800085?vxp=mtr&hash=item3cb3931ad5

ויש :3M Series 1080 Glossy Carbon CF12 Fibre Vinyl

http://www.ebay.com/itm/3M-Series-1080-Glossy-Carbon-CF12-Fibre-Vinyl-12-x60-/250849120623?vxp=mtr&hash=item3a67c5d16f

שניהם של חברת 3M אבל מה ההבדל? מה יותר טוב ? ???

פורסם

1.המדבקות הם אכן וינל רגיל, הקישורים ששלחת זה אותו דבר רק גדלים שונים

2.לא ממליץ לך לצבוע במבריק זה לא כל-כך יפה עדיף מט

3. יש לך 3 אפשריות של צבע:

א:לקנות ספרי צבע רגיל שמוכרים בכל מקום (עדיף טמבור או יעקובי) 10-20 שקל לספריי אחד

ב: לקנות צבע ספרי מיוחד של מכוניות (יש מקומות מיוחדים שמכינים לך את הצבע ומכניסים לך את הצבע לתוך ספריי) מחיר 70-90שקל לספריי אחד.

ג: לקנות מפחח צבע של רכב ולצבוע לבד כמובן אם יש לך ידע בזה (מחיר 180 שקל לליטר).

אני עשיתי כמה פרויקטים וזה האחרון שאני עובד עליו צבעתי בשחור מבריק של רכב קניתי מפחח (צבעתי כמה רכבים ) והצבע לא יצא מתאים אז צבעתי מחדש צבע שחור מט רגיל של יעקבי הרבה אבל הרבה יותר יפה .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523915.0

פורסם
  • מחבר

1.המדבקות הם אכן וינל רגיל, הקישורים ששלחת זה אותו דבר רק גדלים שונים

2.לא ממליץ לך לצבוע במבריק זה לא כל-כך יפה עדיף מט

3. יש לך 3 אפשריות של צבע:

א:לקנות ספרי צבע רגיל שמוכרים בכל מקום (עדיף טמבור או יעקובי) 10-20 שקל לספריי אחד

ב: לקנות צבע ספרי מיוחד של מכוניות (יש מקומות מיוחדים שמכינים לך את הצבע ומכניסים לך את הצבע לתוך ספריי) מחיר 70-90שקל לספריי אחד.

ג: לקנות מפחח צבע של רכב ולצבוע לבד כמובן אם יש לך ידע בזה (מחיר 180 שקל לליטר).

אני עשיתי כמה פרויקטים וזה האחרון שאני עובד עליו צבעתי בשחור מבריק של רכב קניתי מפחח (צבעתי כמה רכבים ) והצבע לא יצא מתאים אז צבעתי מחדש צבע שחור מט רגיל של יעקבי הרבה אבל הרבה יותר יפה .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523915.0

איך צבעת? צריך קופרסור ופיסטול ..ומקום כמובן...

ככן מהניסיונות שעשיתי עם ספרי צבע רגיל

זה תמיד ניראה לא טוב :\אני חושב שבכל זאת מדבקה עדיף.. תמיד אפשר להוריד עם קצת טינר עם זה לא ניראה טוב

פורסם

שים לב רק שהמשטח של פנים המארז לא שטוח אלא "גבשושי" כלומר זה לא יהיה פשוט להדביק את הטפט.

פורסם
  • מחבר

שים לב רק שהמשטח של פנים המארז לא שטוח אלא "גבשושי" כלומר זה לא יהיה פשוט להדביק את הטפט.

בשביל זה ראיתי באינטרנט שהם משתמשים בקימורים ברובה חום או בפן חזק כדי למתוח אותו

פורסם

צודק אם אין לך את הכלים אז לא כדי לקנות

נכון השטח לא ישר וגם יש לי פיתרון

1: אם יש לך להשיג בלאוור (פן תעשייתי) אז אתה מדביק לאט לאט ואז עושה עם הבלאוור ומצמיד תוך כדי, מה שקורה זה שמדבקה מתחממת ונעשית "רכה" וזה יותר קל לעיצוב

2:אם אין לך בלאוור (פן תעשייתי) אז תיקח פן רגיל ופשוט תחממם קצת יותר את המדבקה (תיזהר לא לשרוף את המדבקה

פורסם
  • מחבר

אין לי פן כזה אבל אני שוקל לקנות אולי בשביל הפרוייקט ובנוסף יהיה לי בשביל לקווץ שרינקים ולא הצתרך לגמור מציתים

זה לא צריך להיות עסק כל כך יקר נכון?

פורסם

אין לי פן כזה אבל אני שוקל לקנות אולי בשביל הפרוייקט ובנוסף יהיה לי בשביל לקווץ שרינקים ולא הצתרך לגמור מציתים

זה לא צריך להיות עסק כל כך יקר נכון?

המחיר שלו בערך 300 שקל

פורסם
  • מחבר

קצת יקר אבל אולי ישתלם בתמונה הגדולה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים