פורסם 2012 במרץ 2213 שנים אני שוקל לעשות בפנים של המארז טפט קרבון (כזה של רכב של 3M )לריצפה ולשאר החלקים שהם בצבע אלומיניום רציתי לדעת אם מישהו פעם התנסה עם העבודה עם החומר הזה..(לפי מה שחקרתי אז זה כמו לעבוד עם טפט ולהדביק אותו על ידי "גיהוץ עם כרטיס אשראי או משהו כזה ולהשתמש בפן חזק או רובה חום כדי להוריד בועות..) ראיתי יש 2 סוגים של החומר: 1: 3M Series 1080 Glossy Carbon CF12 Fibre Vinyl וה2: 3M Di-NOC Carbon Vinyl Film מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה מומלץ יותר?(המחיר דיי דומה.. ושאלה אחרונה:האם זה ישפיע בצורה רצינית על החום במארז ?(המארז שלי מאלומיניום אז אם אני ידביק את זה יכול להיות שקצת מהולכה הטרמית תרד אבל המחשב לא התבשל או משהו כזה?? אני מאמין שזה לא משהו שכל כך עשו בארץ אבל זה ניראה לי יכול להיות מאוד יפה..
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים המארז משפיע יותר כשהאוורור במחשב נמוך, והאוויר במחשב כלוא ומעביר חום בקונבקציה בין החומרה והמארזכשלמארז יש מאווררים שמעבירים אוויר מספיק מהר החומר של המארז לא משפיע, אתה יכול גם לבנות אותו מפלסטיק וזה לא ישנהיתכן שתצתרך להרים קצת את המהירות של המאווררים, אבל לא תיתקע אם מארז שלא ניתן להשתמש איתו למחשב
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים מחבר המארז משפיע יותר כשהאוורור במחשב נמוך, והאוויר במחשב כלוא ומעביר חום בקונבקציה בין החומרה והמארזכשלמארז יש מאווררים שמעבירים אוויר מספיק מהר החומר של המארז לא משפיע, אתה יכול גם לבנות אותו מפלסטיק וזה לא ישנהיתכן שתצתרך להרים קצת את המהירות של המאווררים, אבל לא תיתקע אם מארז שלא ניתן להשתמש איתו למחשביש דרך לדעת? כרגע אחרי קדיחת החור רשת האחורה והצמדת המאוורר 120 המחשב דיי קר יש לומר (30-45 בערך)והספק שהיה מתחמם בגלל כל החלקים (כי הוא למעלה ומקבל את הסוף של כל החום) עכשיו קר לחלוטין!מישהו התנסה בעבודה עם קרבון? זה כזה חומר מבודד שמבשל??(הרי היו פעם לטרמלטק משתיקי מארז שגם היו מדביקים וזה היה בסדר)למרות שפה אני לא יודע מבחינת בידוד ..אני לא בטוח שקרבון חומר מבודדמישהו ???
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים שלוםלדעתי אתה יכול לצבוע את המארז ובמקומות מסויימים לשים את המדבקה יצא לך הרבה יותר יפה אם אתה רוצה ויצרתי אתה יכול לעשות שילובי צבעים
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים זה בסך הכל מדבקה פשוטה שיש עליה ציור של קרבון המחשב לא יתחמם לך עשיתי את זה הרבה פעמים להרבה אנשים אין לך מה לדאוג זה רק מדבקה
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים מחבר שלוםלדעתי אתה יכול לצבוע את המארז ובמקומות מסויימים לשים את המדבקה יצא לך הרבה יותר יפה אם אתה רוצה ויצרתי אתה יכול לעשות שילובי צבעיםלצבוע את המארז מבפנים זה סיפור יקר(אני גם מכיר אומן שצובע רכבים שהוא צבע לי אופני קרוס ישנות ששיפצתי בצורה מדהימה!!) צביעה חובבנית עם ספריי בחיים לא תגיע לרמת גימור מספקת (בעיקר בגוון מבריק) מבחינת הקרבון..זה סתם מדבקת וניל? זה לא קרבון?אתה יודע אולי איזה סוג מומלץ? יש 2 3M DI-NOC CA-421 Black Carbon Fiber Vinylhttp://www.ebay.com/itm/3M-DI-NOC-CA-421-Black-Carbon-Fiber-Vinyl-Wrap-12-x48-/260710800085?vxp=mtr&hash=item3cb3931ad5ויש :3M Series 1080 Glossy Carbon CF12 Fibre Vinylhttp://www.ebay.com/itm/3M-Series-1080-Glossy-Carbon-CF12-Fibre-Vinyl-12-x60-/250849120623?vxp=mtr&hash=item3a67c5d16fשניהם של חברת 3M אבל מה ההבדל? מה יותר טוב ? ???
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים 1.המדבקות הם אכן וינל רגיל, הקישורים ששלחת זה אותו דבר רק גדלים שונים2.לא ממליץ לך לצבוע במבריק זה לא כל-כך יפה עדיף מט3. יש לך 3 אפשריות של צבע:א:לקנות ספרי צבע רגיל שמוכרים בכל מקום (עדיף טמבור או יעקובי) 10-20 שקל לספריי אחדב: לקנות צבע ספרי מיוחד של מכוניות (יש מקומות מיוחדים שמכינים לך את הצבע ומכניסים לך את הצבע לתוך ספריי) מחיר 70-90שקל לספריי אחד. ג: לקנות מפחח צבע של רכב ולצבוע לבד כמובן אם יש לך ידע בזה (מחיר 180 שקל לליטר).אני עשיתי כמה פרויקטים וזה האחרון שאני עובד עליו צבעתי בשחור מבריק של רכב קניתי מפחח (צבעתי כמה רכבים ) והצבע לא יצא מתאים אז צבעתי מחדש צבע שחור מט רגיל של יעקבי הרבה אבל הרבה יותר יפה . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523915.0
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים מחבר 1.המדבקות הם אכן וינל רגיל, הקישורים ששלחת זה אותו דבר רק גדלים שונים2.לא ממליץ לך לצבוע במבריק זה לא כל-כך יפה עדיף מט3. יש לך 3 אפשריות של צבע:א:לקנות ספרי צבע רגיל שמוכרים בכל מקום (עדיף טמבור או יעקובי) 10-20 שקל לספריי אחדב: לקנות צבע ספרי מיוחד של מכוניות (יש מקומות מיוחדים שמכינים לך את הצבע ומכניסים לך את הצבע לתוך ספריי) מחיר 70-90שקל לספריי אחד. ג: לקנות מפחח צבע של רכב ולצבוע לבד כמובן אם יש לך ידע בזה (מחיר 180 שקל לליטר).אני עשיתי כמה פרויקטים וזה האחרון שאני עובד עליו צבעתי בשחור מבריק של רכב קניתי מפחח (צבעתי כמה רכבים ) והצבע לא יצא מתאים אז צבעתי מחדש צבע שחור מט רגיל של יעקבי הרבה אבל הרבה יותר יפה . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523915.0איך צבעת? צריך קופרסור ופיסטול ..ומקום כמובן...ככן מהניסיונות שעשיתי עם ספרי צבע רגילזה תמיד ניראה לא טוב :\אני חושב שבכל זאת מדבקה עדיף.. תמיד אפשר להוריד עם קצת טינר עם זה לא ניראה טוב
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים שים לב רק שהמשטח של פנים המארז לא שטוח אלא "גבשושי" כלומר זה לא יהיה פשוט להדביק את הטפט.
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים מחבר שים לב רק שהמשטח של פנים המארז לא שטוח אלא "גבשושי" כלומר זה לא יהיה פשוט להדביק את הטפט.בשביל זה ראיתי באינטרנט שהם משתמשים בקימורים ברובה חום או בפן חזק כדי למתוח אותו
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים צודק אם אין לך את הכלים אז לא כדי לקנות נכון השטח לא ישר וגם יש לי פיתרון 1: אם יש לך להשיג בלאוור (פן תעשייתי) אז אתה מדביק לאט לאט ואז עושה עם הבלאוור ומצמיד תוך כדי, מה שקורה זה שמדבקה מתחממת ונעשית "רכה" וזה יותר קל לעיצוב 2:אם אין לך בלאוור (פן תעשייתי) אז תיקח פן רגיל ופשוט תחממם קצת יותר את המדבקה (תיזהר לא לשרוף את המדבקה
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים מחבר אין לי פן כזה אבל אני שוקל לקנות אולי בשביל הפרוייקט ובנוסף יהיה לי בשביל לקווץ שרינקים ולא הצתרך לגמור מציתיםזה לא צריך להיות עסק כל כך יקר נכון?
פורסם 2012 במרץ 2513 שנים אין לי פן כזה אבל אני שוקל לקנות אולי בשביל הפרוייקט ובנוסף יהיה לי בשביל לקווץ שרינקים ולא הצתרך לגמור מציתיםזה לא צריך להיות עסק כל כך יקר נכון?המחיר שלו בערך 300 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.