פורסם 2012 במרץ 2513 שנים מחבר תיכנס למיקום של התקייה, תלחץ על shift ואז קליק ימני כדי לפתוח שם command prompt. מה הפלט של: icacls YourFolderName whoami /logonid ? זה מה שיצא :
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים תחליף את המילה yourfoldernameעם התיקיה עליה אתה רוצה לחשב את ההרשאותכמו כן קצת מוזר הפלט של WHOAMI - אתה צריך לקבל בפלט את שם המשתמש שלך
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים תגיד, אתה רציני? YourFolderName זה בדיוק מה שכתבתי לך. תרשום את השם התקייה שאתה צריך צריך לתשאל את הACL שלה.
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר תגיד, אתה רציני? YourFolderName זה בדיוק מה שכתבתי לך. תרשום את השם התקייה שאתה צריך צריך לתשאל את הACL שלה. חחחחח אוקיי מאשים את הצבא בסטלנות שלי ולעיניין , זוהי התוצאה :
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים אני מאמין שהSID שייך למשתמש שאתה מחובר איתו (or104). אתה יכול לראות עם whoami ללא switch של logonid.אם כן יש לך הרשאות מלאות על המשאב - ת נסה אפילו לנווט לתוכו מתוך command prompt.
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר אני מאמין שהSID שייך למשתמש שאתה מחובר איתו (or104). אתה יכול לראות עם whoami ללא switch של logonid. אם כן יש לך הרשאות מלאות על המשאב - ת נסה אפילו לנווט לתוכו מתוך command prompt. אכן אתה צודק : בכל מקרה , לאן אני מתקדם מפה ?
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר אוקיי אבל מה אני עושה עכשיו ... ?מה אני עושה עם ה-CMD ?אני לא כ''כ בקיא בעניין .
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים אם הצלחת לנווט לתוך התקייה אז אין לך שום בעיות של הרשאה.מה ההודעה שאתה מקבל בGUI?
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר GUI ? ובכונן עצמו/בתיקיה עצמה יש קבצים שאני כן יכול לגעת בהם ויש קבצים שלא , זה גם מה שמוזר .
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר כנראה שהקבצים מוצפנים ולכן אני לא יכול לגעת בהם..(מסומנים בצבע ירוק). האם יש אפשרות לייבא אישור או לחלופין לבטל הצפנה בדרך כלשהי? תודה
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים לא.היית צריך לייצא את המפתח של ההצפנה לפני שלהחלטת להתקין מערכת הפעלה מחדש.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים מחבר כתוב שברשותי יש מפתח מתאים לאישור זה.. יש מצב שאפשר לשחזר את האישור? גם לא הצפנתי בעבר את הקבצים הנ"ל... יש כאן תמונה שאולי תעזור:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.