פורסם 2012 במרץ 2113 שנים שלום לכולםאני צריך את עזרתכם ביצירת מחשב גיבוי,מדובר במשרד שבו יש מחשב עליו יושב אתר אינטרנט פנימי שבו תלוי כל המשרד.הסיבה שבגללה אני רוצה מחשב לגיבוי היא שלפני כשבועים היתה הפסקת חשמל כנראה שגרמה להרס הדיסק הקשיח,למזלי הצלחתי לגבות את רוב התוכן אך זה גרם לעיכוב גדול במשרד מפני שהיתי צריך להמתין להחלפת הדיסק ואז להתקין ולהעלות הכל מחדש.מה שאני צריך הוא עזרה בהרמת מחשב גיבוי שבמקרה ואחד נופל השני עולה ולא גורם לעיכוב בעבודה.יש ברשותי כבר שני מחשבים זהים אני רק צריך את עזרתכם בביצוע העבודה.תודה לכולם
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים אתה מדבר על מצב של active-passive cluster?פשוט תכין מחשב עם אותה קונפיגורציה ותבצע עדכון של דלתאות כל זמן מסויים ל passive node שלך.אם אתה יודע מה נדרש כדי להפעיל את השירות זה בכלל לא אמור להיות בעייה.איך זה קשור בכלל לתמיכה טכנית?
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים אתה יכול לבצע גיבוי רק של הכונן הקשיח. במקרה הזה יהיה לך IMAGE גיבוי של הכונן הקשיח (נניח עד יום אחד אחורה).אם קרס הכונן, אתה משחזר דרך ה IMAGE את הכונן של המחשב שקרס.בשביל זה אתה צריך מספר דברים:1. תוכנת גיבוי (יש די הרבה באינטרנט).2. דיסק קשיח נוסף (חיצוני, פנימי - תלוי בך) שישמש לאחסון הגיבוי.3. דיסק קשיח שלישי (שישמש כדיסק גיבוי שעליו יותקן ה IMAGE במקרה שהדיסק המקורי קרס, ואז תחסוך את זמן ההגעה של להזמין דיסק קשיח מחנות או טכנאי)4. דיסק BOOT שמאפשר לך להתקין את ה IMAGE מהכונן שמאחסן את הIMAGE של הגיבוי (אם המערכת קורסת, לא תמיד ניתן להעלות מערכת הפעלה ולפעמים צריך להשתמש בדיסק שהוא BOOTABLE).וזהו בגדול.אם קורס לך הכונן הקשיח שוב, תתקין את ה IMAGE (שמאוחסן גל הדיסק בסעיף 2) לכונן החדש (הדיסק בסעיף 3).משך הפעולה אמור לארוך מספר שעות לכל היותר (זמן ההתקנה של ה IMAGE).מומלץ להתקין אל-פסק שהוא גם מייצב מתח (אחד רציני ולא גירסה ביתית).נראה לי שזה יספיק.בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 במרץ 2613 שנים מחבר סליחה על העיכוב ותודה למי שענהמה שאני רוצה לעשות זה בדיוק מה שכתוב בתגובה הראשונה לגבי על פסק אני קונה אחד מהיקרים אל תדאגופירסמתי פה כי זה היה הכי קרוב לנושא ולא היתי בטוח איפה לפרסםתודה לכולם מחקה לעזרה
פורסם 2012 במרץ 2713 שנים מחבר כן את האל פסק בחרתי לפי המלצות פה בפורוםמה לגבי העזרה עם יצירת מחשב הגיבוי למחשב?תודה
פורסם 2012 במרץ 2913 שנים מחבר הבעיה היא שאני מבין על מה אתה מדבר אבל לא יודע איך לישם את זה במציאות ואשמח אם תתן לי מדריך או קוים מנחים כדי לעשות זאתתודה
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר הקפצהאפשר בבקשה הסבר או הפניה למדריך ליצירת גיבוי אקטיבי למחשב כולו כלומר שכל סוף יום או כיבוי הוא יבצע עדכון של מחשב אחד לאחר(לא image)תודה רבה
פורסם 2012 באפריל 613 שנים קודם כל - באיזה OS מדובר?האם האתר אינטראנט יושב על Linux או IIS?אם זה Windows, האם מדובר בServer 2003 \ 2008 ואם כן באיזה גירסא? Standard? Enterprise?בServer 2003 Standard לדוגמא, אין את הClustering Services.תתן קצת יותר פרטים על מנת שנוכל לעזור.
פורסם 2012 באפריל 613 שנים מדובר על אתר שיושב על iis בווינדוס 7 גרסת פרופשיאונלבעצם לא מדובר בשרת, זה משנה את כל התמונה, קודם כל לעבוד בתצורת ACTIVE PASSIVE כמו שהומלץ לא תוכל, חלונות 7 אינה מיועדת ל HA.אני מציע לך להמנע משימוש במערכת הפעלה שלא מיועדת לשרתים כתפקיד שרת בראש ובראשונה.אם אין סיבה קונקרטית תוכנתית לשימוש בחלונות , לצורך שרת WEB מומלץ לעבוד עם לינוקס, ואפילו בחינם. ( עלות \ תועלת ).
פורסם 2012 באפריל 613 שנים מחבר אני אכך זאת לתשומת ליבי ונסה לתקן זאת בעתיד אך בכל זאת האם יש דרך לעשות זאת בדרך אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.