עבור לתוכן

ראיתם כבר את המבצע הזה? מה דעתכם? עזרה לבחורה במצוקה :]

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי LCD 32 חדשה ומעולה של סוני, שאני מחפשת להתאים לה רסיבר ורמקולים באיזור של עד 2000 ש"ח.

ראיתי את הקופון הזה שכולל את ה421 ואת הLORD8 , מה דעתכם? התאמה טובה בין הרסיבר לרמקולים? המחיר שווה (2190?)?

http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/577e1ef6-ea11-401a-b7ba-95c1e65df104

תודה רבה

פורסם

רסיבר מדגם נמוך + רמקולי מדבקה.

בשביל התחלה, מה בדיוק אתה מחפש? (מערכת ק"ב\סטריאו?)

והאם אתה מעוניין ביד שניה? (אחרי הכל, התקציב די לחוץ)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה.

אז מבחינת התקציב 2000-2200 גג עבור רסיבר ורמקולים.

השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים 1080P DTS מהמחשב + מוזיקה והופעות חיות (פשוט לשפר את חווית הצפייה בעזרת סאונד היקפי טוב, לא צריך להיות משהו מדהים)החדר הוא בגודל 5*4 בערך. בגדול ההעדפה היא לחדש ולא יד שנייה. כמובן שיש חשיבות לקונקטיביות של הרסיבר עם מחשב/טלוויזיה/סטרימר וכו'.

האם הרסיבר עד כדי כך לא טוב? דווקא ראיתי מספר המלצות עליו בפורום שלכם.

אשמח להמלצות אחרות לשילובים בין רסיבר ורמקולים בתקציב הזה, תודה!

פורסם
  • מחבר

מערכת קולנוע ביתי 5.1

לא רוצה יד שנייה

פורסם

זוכרת את הדצ'יה דלתא?

המכונית הרומנית הזולה עם הסלוגן "גם אתה יכול 88"? כי מי רוצה יד שניה שאפשר חדש במחיר דומה? המחיר של היה סנסציוני - חצי ממחירה של סוארו לאונה בסיסית. אז מה אם הבסיס היה רנו 12 משנות ה-60 והשלדה התחילה להחליד עוד לפני שהמכונית יצאה משער המפעל, העיקר שיהיה חדש.

מערכת 5.1 תקציב שלך זה סיפור דומה - את יכולה חדש, אבל תשלמי על זה באיכות - הן הטכנית והן איכות הסאונד. אם אין לך בעיה עם זה, תתחדשי.

יחד עם זאת, אם את מרבה להאזין למוזיקה ולהופעות באיכות טובה, אולי בכל זאת תשקלי ללכת לכיוון של מערכת שני ערוצים בלבד, או לחפש משהו רציני יותר ביד שניה.

פורסם
  • מחבר

אני מבינה. בגדול אם זה יד שנייה מחנות אז זה יכול להיות בסדר. אני פשוט חייבת חשבונית. כמו כן, רוב השימוש הוא לסרטים, ומוזיקה זה ממש זניח. אני לא אודיופונית, ואני רק מחפשת לשפר את חווית הצפייה בסרטים. מערכת זמנית עד שאוכל להחליף בעתיד למשהו מקצועי יותר. בגלל זה דווקא חדש עם האחריות והכל יהיה עדיף. שוב, התקציב הוא עד 2000. האם הרמקולים של jbl ב200 דולר בדיוטי פרי יחד עם ה421 זה שילוב טוב יותר?

פורסם

הרסיבר של פיוניר ב- 200$ הוא בסה"כ לא רע, מכשיר בסיסי שיעשה את העבודה וכמובן המחיר מעולה, במחיר הזה יהיה קשה למצוא רסיבר שתומך בפורמטים החדשים של האודיו, לגבי הרמקולים, אני מאוד ממליץ לרכוש יד שניה - התמורה היא בהרבה יותר טובה ואפשר למצוא מציאות מעולות, הסט של JBL מהדיוטי פרי הוא סט של רמקולים סטליטים ואין מה להשוות בין רמקולים כאלה לרמקולים רצפתיים או אפילו מדפיים.

פורסם

לא.

פורסם

מותר לשאול למה לא ?

פורסם

השאלה האמיתית היא, למה כן?

פורסם

חברה בעלת מוניטין

לא צריך להתעסק עם כבלים

לא צריך לחבר רמקולים אחוריים

ביקורות טוענות שהסאונד איכותי

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז הרסיבר של פיוניר יירכש.

אפשר בכל זאת המלצה על רמקולים שיתאימו לרסיבר, ויעלו באיזור ה1000 ש"ח? בכלל, איך קונים רמקולים יד שנייה? סט או בנפרד? כיצד ניתן לדעת האם הרמקולים במצב טוב או לא? מחנות או אדם פרטי? כל מידע יעזור. ושוב, המון תודה.

פורסם

חברה בעלת מוניטין

לא צריך להתעסק עם כבלים

לא צריך לחבר רמקולים אחוריים

ביקורות טוענות שהסאונד איכותי

ועדיין, כל סט של מדפיים יהיה עדיף.

פורסם

הכיוון שלך צריך להיות לזוג רמקולים בלבד כשלב ראשון. עדיפים שניים טובים מחמישה גרועים. במיוחד אם את מרבה בהאזנה למוזיקה.

במקרה שלך הייתי מחפש זוג מתצוגה/יד-שניה מחנות (שגם תיתן לך חשבונית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים