פורסם 2012 במרץ 1913 שנים שלום אתמול הוספתי עוד כונן SSD של CURCIAL מדגם M4 בנפח 64GB לאותו האחד הקיים אצליחברתי אותו לפורט SATA3 6GB/S כמו קודמווהגדרתי בביוס של הלוח של GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3XHD ו RAID במקום ACHI/IDEהמערכת הפעלה עולה לי ממש לאט בזמן ה LOGON מישהו יודע מה התקלהואיפה זה קשור אולי לביוס או משהוד"א התקנתי את WIN7X64 ULTIMATE מחדש[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מחבר תודה זה עזר לביצועים עדין כל תהליך הבוט מהביוס עד לwin לוקח משהו כמו דקהאני רוצה לדעת איך אפשר להעלים את כל ההרצה של הפקודות של RAID הבקריםוהספירה של הפורטים התפוסים והבוט עצמו רק של הטעינה של הwin7 לוקח בסביבות חצי דקהלעומת אחרים שאני רואה שלוקח להם 10 שניות
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מחבר *אני רוצה לגרום למחשב שאחרי שהוא מראה את ה POST הוא ישר יכנס למערכת הפעלה ולא יראה לי את כל הרשימות של הבקרים וההארד דיסקים ואת תפריט ה RAID.*דבר שני שאני רוצה זה שזמן טעינת ה WIN7 תקח מעט כמו לשאר האנשים שאני רואה שיש להם RAID0 עם SSD של CURCIAL M4 64,הזמן טעינה אצלי לוקח באזור ה 30 שניות ולא 10 שניות כמו אצל אנשים אחרים {אני מדבר רק על הבוט של מערכת ההפעלה לא כולל זמן הביוס יחד איתו זה לוקח באזור ה 1:20 שזה המון ל SSD]אני מחפש לקצר את הזמנים האלו ולהגדיל ביצועים ב BENCHMARKSחשוב להדגיש שחיברתי אותם ב SATA3 בפורטים הראשיים של הלוח אם שתומך ב 6GB/Sוהגדרתי בלוח אם בקר RAID אבל אני לא יודע מה עוד חסר כדי ששאר הדברים שציינתי למעלה יפעלובתודה מראש לעוזריםאביחי
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מצד אחד אתה שם רייד ומצד שני אתה לא רוצה שיפיעו הדברים שבאים איתו..אתה יכול לבטל את הבקר הנוסף(של מארוול נראה לי) אם אתה לא צריך אותו.לגבי האיטיות, האם הוא רושם "טוען מערכת הפעלה" וכל שניה נוספת נקודה מתחת?תנסה לבטל את XHD ושים רייד "רגיל"
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מחבר עשיתי גלריה עם כל התמונות של הביוס ושל הכלי ניהול של אינטל ושל תהליך הבוטsiz-co-il/gal/20907
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.