פורסם 2012 במרץ 1913 שנים היי, לא מצאתי תוכנה לmac שאני מצייר שם מעגלים שהולכים להדפסה (pcb) ושהיא בחינם ועובדת, לכן רציתי לדעת:האם אני יכול לשרטט לכם מעגל מדויק בתוכנת שרטוט מעגלים מקצועית למחשב ואתם תהפכו אותו לקובץ RS-274x?אולי זה בקשה מוגזמת אבל אני מאוד אשמח תעשו את זה, לא שיש לי מעגל דחוף כרגע, רק שאני אדע למי לפנות שיהיה לי מעגל.
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים ניתן להדפיס מעגלים בצורה ביתית או מקצועית מכל תוכנת ציור - כל מה שצריך זה שהגודל של ההדפסה יהיה זהה בדיוק לגודל האמיתי של הרכיבים - 2.54mm בין 2 נקודות סמוכות ברכיבי DIPתנסה את התוכנה Fritzing
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים יש את Eagle ו KiCad שעובדות במאק.צריך לבדוק אבל אולי גם תוכנות מקצועיות עובדות במאק.
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים לא בדקתי אם היא עובדת ב-MAC, אבל יש את FreePCB. לדעתי אחת התוכנות הקלות ביותר לשימוש, במיוחד למישהו שלא מתמצא יותר מדיי בתחום.אני משתמש בה בשילוב עם TinyCAD או עם Orcad Capture (שמייצאים netlist בפורמט שהתוכנה תומכת בו). התוכנה משמשת ליצירת ה-layout של המעגל בלבד, ולא לצורך שרטוט הסכימה שלו. יחד עם זאת, במעגלים ממש פשוטים אין בעיה לעבוד בלי סכימה (כבר היו מקרים שעשיתי את זה בכדי לחסוך קצת זמן), במקרה הזה היא לא מחשבת את ה-rat line ולכן באחריות המשתמש לוודא שאין בעיות בחיווט של המעגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.