עבור לתוכן

צריך אולטרה בוק - תקציב עד 7K

Featured Replies

פורסם

התיאשתי בחיפושים אחר מחשב נייד אז הגדלתי את התקציב והדרישות הן שהוא יהיה אולטרה בוק, 13 אינץ' וזהו.

מה הטוב ביותר לתקציב?

השימוש הוא בעיקר באוניברסיטה לאינטרנט, כתיבת עבודות והרצת תוכנות דוגמת מטל"ב וסולידוורקס. לפי מה שהבנתי, רוב האולטרהבוקים היום הם חזקים מספיק בשביל הצרכים שלי [תקנו אותי אם אני טועה].

תודה מראש חבר'ה.

עריכה :

עדיף מחנויות בארץ אבל אם אין דגם מסויים בארץ הוא שיש אחד שהוא עתיד להגיע בחודש-חודשיים הקרובים אשמח לדעת.

אגב, אין עדיין אולטרה בוק 14+ אינץ' נכון?

פורסם

(מעקב)

יש לי צרכים בדיוק כמו שלך לאולטרה בוק, לכן אני מצטרף לדיון :)

מישהו יודע אם לקראת אוקטובר צפויה הוזלה/דגמים חדשים בשוק?

פורסם

ההבדל בין מסך 14.1 אינצ' ל-13.3 זניח. תעשה לעצמך טובה ותלך על מחשב שזמין בארץ.

לדעתי המעבד יריץ לך סוליד ומטלב. רק אל תצפה לביצועים.

אם אתה זונח את רעיון האולטה בוק והולך על נייד קל וחזק יותר ה-u36sg זול בהרבה, שוקל כ-1.7 ק"ג וחזק ומגיע עם מפרט טוב שכולל מעבד i5 2450m.

לשם השוואה המעבד הכי חזק שקיים באולטרה בוק (ה-i7 2677M) מקביל בביצועים ל-i3 2330m פחות או יותר עקב תדר עבודה נמוך.

בנוסף האולטרה בוק הכי זול שמגיע עם המעבד הנ"ל, עולה כ-2000 שח יותר מהאסוס.

תחשוב ותחליט אם שווה לך להתפשר מאוד בביצועי המחשב, תמורת מחשב קצת יותר קל ודק.

פורסם
  • מחבר

תאכלס אין הרבה הבדל... עניין האולטרה בוק מאוד קריטי - הרבה מהעבודה שלי על המחשב היא בין מטלה למטלה או סתם כמה דקות בכל שיעור - לכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל במיוחד אך מהיר.

האמת נראה לי דיי נחמד ה-14 אינץ' הזה. האמת שכרגע אין לי את האפשרות להזמין מחול. יש אולטרהבוק זמין בארץ או כזה שיהיה זמין בקרוב שאתם ממליצים עליו?

תודה!!!

פורסם

בחנות גראנד אדוונס בראשון לציון, ראיתי הכי הרבה מבחר אולטרה-בוקים. יש את זה למשל:

http://www.grandadvance.com/default.aspx?g=products&a=view&pid=19345

אתה בטח לא יכול לראות אצלם מחירים כי צריך מ"ס לקוח...בקש מאחד הסוכנים שבאתר. הדגם הזה ספציפית עולה 6420 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם

המחירים של האולטרה בארץ לא שפויים.. לכן אני הייתי הולך על מחשב בקטגוריה ש Access הציע לך.

(ובגלל זה אני הזמנתי לי מאמריקה HP folio דנדש במחיר של קצת יותר מ 50% ממה שעולה בארץ).

בכלל, אם זה לעניין "בין מטלה למטלה", ואתה לא מתכוון להקליד תו"כ הרצאות ולא מתכנן להשתמש בו כמחשב לאחרי הלימודים אז יכול להיות שמשהו בקטגוריית הנטבוק (11"-) יהיה לך הרבה יותר מתאים. חבל על הכסף.

אם אתה בכל זאת בעניין של האולטרה, סמסונג סדרה 5 14" לדעתי גם בדרך לארץ, אבל הוא מסורבל יחסית לקט' האולטרה (משקל, DVD וכו').

לגבי מה קיים בארץ - הסמסונג סדרה 5 נחמד מאד לפי דעתי (למרות שהוא מה"כבדים" 1.42 [נמכר ב 5K ב YNET]), סדרת הזן הרבה יותר מרשימה מבחינה עיצובית אבל המקלדת והחוסר בחיבורים הופך אותו ללא שמיש, יש גם את ה ACER שבטח אפשר למצוא בזול יחסית (ולוקה גם במיני מחלות).

את הטושיבה לא מייבאים בצורה רשמית לארץ אז לא הייתי מסתכל לכיוון.

מבחינת ביצועים כולם פחות או יותר אותו הדבר (לדגמי ה SSD) כשהאסוס בד"כ מוביל במבדקים, אבל בפועל כולם זריזים. גם הסדרה 5 עם כונן משולב נותן זמני הדלקה והתעוררות מאד מהירים.

יש את ה HP Folio 13 שגם כן קיים בארץ, 6K~. הזמנתי אותו עכשיו מאמזון (לארה"ב) בגלל המחיר הנמוך (ב$$), המקלדת, האיכות בנייה והסוללה - הכי חזקה בקטגוריה (והימור על אחריות :screwy: )

בקיץ צריכים לצאת מחשב עם Ivy Bridge שזה אמור להוריד מחירים לדור הקודם של האולטרה, אבל אני בספק כמה זה ישפיע על מחירים בארץ (ובכלל מתי יגיע הדור החדש).

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על הDELL החדש?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המחירים של האולטרה בארץ לא שפויים.. לכן אני הייתי הולך על מחשב בקטגוריה ש Access הציע לך.

(ובגלל זה אני הזמנתי לי מאמריקה HP folio דנדש במחיר של קצת יותר מ 50% ממה שעולה בארץ).

אני בדיוק גם מחפש Ultrabook

האם כבר קיבלת את המחשב כך שאתה יכול להמליץ עליו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לא, עדיין לא.

האמת שאני מחכה שיגיעו החדשים עם IVY של אינטל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים