עבור לתוכן

שימוש בdir615 כrepeater עם ddwrt ביחד עם 6740u גם כנתב

Featured Replies

פורסם

יש לי חיבור ADSL של 20mbps ובגלל זה יש לי את ה6740u . אני לא מוריד כלכך הרבה דברים ובגלל זה אני משתמש ב6740u כנתב-מודם. עדיין יש לנו בעית קליטה בחדר שינה וזה קצת מפריע.

בגלל שהdir615 שלי ישב והעלה אבק החלטתי להתקין עליו ddwrt . ההתקנה הלכה די חלק - עשיתי את כל מה שהיה כתוב בהוראות והתקנתי את הגרסה שהיתה מצוינת באתר של הנתב שלי (C2 ) . אחר כך כשניסיתי להפוך אותו לrepeter לא מצאתי את האופציה הזאת. ראיתי שאפשר להפוך אותו לclent bridge או להשתמש בWDS.

בכל מקרה הגדרתי אותו להיות ב IP אחרון 5 בזמן שה 6740 עם ip 1 יש לי כמה מחשבים עם static ip וכל מה שמעל 100 בDHCP. בכל מקרה נתתי לנתב של בזק לעשות את ה DHCP והגדרתי את הwan port כport n נוסף. ניסיתי להגדיר גם כclient bridge וגם כWDS אבל לא כלכך הלך לי החיבור דרך הרשת האלחוטית. ברגע שניתקתי את הכבל הנתב הפסיק לענות לפינג. אולי אני צריך לחבר אליו את הנייד של אשתי או מחשב אחר כדי להגדיר אותו.

יש למישהו ניסיון עם dir615 כrepeater ?

בנתיים הפכתי אותו לעוד רשת אל חוטית בערוץ אחר ( אני כרגע משתמש ב 1 ו 6 חושב לעבור ל 1 ו11~ ) . שמתי לב שפשר לקלוט את ה 615 מאחורי הפלדת אבל לא למרחק גדול. כל מה שאני צריך זה קצת יותר יציבות בחדר שינה לא הרבה. קליטה בחוץ גם תהיה נחמדה אבל ממש לא הכרחית. היכולת לקלוט משהו בחוץ לא גבוהה כי יש המון רשתות אל חוטיות באיזור. בעבר קלטתי את הנתב שלי 30 מטר מהבניין אבל היום אני חייב להכנס לדירה כדי לקלוט משהו.

פורסם

אני הפכתי אתמול נתב לינקסיס E2000 ל-repeater

התקנתי עליו DD-WRT והגדרתי לפי המדריך הבא

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

הנתב הראשי הוא טיפילינק 1043 שקל מאוד איתו להגדיר WDS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים