עבור לתוכן

שאלה לגבי הפיירוול של Windows

Featured Replies

פורסם

הפעלת הפיירוול המובנה של WindowsXP Pro גורמת להאטת חיבור האינטרנט?

וכאשר יש רשת (כבל מוצלב), אז הפעלת הפיירוול במחשב הראשי גורמת להאטת האינטרנט בכל המחשבים?

10x

פורסם

לא, הפיירוול של XP לא מאט את חיבור האינטרנט. אבל הוא חוסם המון המון דברים נחוצים וקשה לעבוד איתו באופן סדיר.

רצוי לעבוד עם פיירוול תוכנתי אחר, שבו יהיה אפשר לשלוט בדיוק במה שנחסם.

פורסם
  • מחבר

מה חשוב לדוגמא הוא חוסם?

וכל פיירוול לא מאט את האינטרנט?

פורסם

באתר מיקרוסופט יש רשימה של כל הדברים שזה חוסם...דברים דיי חשובים את האמת.

ויש פייר וואלים שמעמיסים קצת,אבל זה ממש לא היסטרי.

פורסם

הוא חוסם קבלת קבצים באיי סי קיו.....אני חושב ::)

פורסם

הוא גורם ל- low ID באימיול,אם יש לך..

וזה מפריע למהירות ההורדה באימיול

פורסם

הוא גורם ל- low ID באימיול,אם יש לך..

וזה מפריע למהירות ההורדה באימיול

הפיירוול של הוינדוס עושה את זה או תוכנה?!
פורסם

אני חושב שהוא דיבר על הפיירוול של הווינדוס.

ובקשר לזה:

וכל פיירוול לא מאט את האינטרנט?

תמיד יש מקרים יוצאי דופן שפיירוול יכול להאט אינטרנט בגלל סיבה זו או אחרת. אבל בכלליות, זו לא המטרה של פיירוולים והם לא אמורים להאט את החיבור. כשקורים מקרים כאלה שהפיירוול מאט את החיבור, זה בד"כ באגים, או תחזוקה לא נכונה של הפיירוול. אם לא נוגעים בדברים שלא צריך ומשתמשים בפיירוול טוב, אין סיבה שהוא יאט את החיבור.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם!

ויש לי עוד מספר שאלות:

1) הפיירוול של הווינדווס טוב? כמובן שאני לא מצפה שהוא יהיה הפיירוול הכי טוב שקיים אבל אני מתכוון ברמה סבירה....הוא מונע פריצות וכל מיני דברים אחרים שפיירוול אמור לעשות?

2) ניתן לגרום לפיירוול לא לחסום תוכניות מסוימות? (כגון שליחת הקבצים באייסיקיו וכו'....).

10x

פורסם

מצטרף לשאלות:

אצלי יש מערכת הגנה כפולה, גם הפיירוול המובנה של XP וגם תוכנה חיצונית ZoneAlaram Pro 4.5,

האם זה טוב או שעליי לבטל את הפירוול הפנימי? כי אני עובד ככה כבר שנה, ולא שמתי לב למשהו יוצא דופן,

כל מה שאמור לעבוד עובד אני חושב. מה זה בדיוק חוסם הפיירוול הפנימי?

פורסם

1) הפיירוול של הווינדווס טוב? כמובן שאני לא מצפה שהוא יהיה הפיירוול הכי טוב שקיים אבל אני מתכוון ברמה סבירה....הוא מונע פריצות וכל

כמו שאמרתי, זה פיירוול די פרימיטיבי, והוא חוסם הרבה דברים שהם כן נחוצים. ורוב ההאקרים הרציניים יודעים כבר איך לעקוף אותו.

אתה יכול לנסות לעבוד איתו. אם אתה לא נתקל בבעיות מיוחדות, אז תשאיר אותו. אם אתה רואה שדברים לא עובדים ואתה חייב לבטל אותו לגמרי בשביל שיעבדו, כדאי לשקול לעבור לפיירוול תוכנתי אחר.

TheOne111, אין סיבה לעבוד עם שני פיירוולים. אתה סתם מזמין לעצמך בעיות גישה שלך לאינטרנט ושל אנשים אחרים מהאינטרנט אליך. כשיש לך פיירוול תוכנתי עם אפשרות להתעסק בהגדרות שלו (כמו ZoneAlarm) הפיירוול של ווינדוס לא מוסיף להגנה פה.

2) ניתן לגרום לפיירוול לא לחסום תוכניות מסוימות? (כגון שליחת הקבצים באייסיקיו וכו'....).

עוד חיסרון בפיירוול הזה: לא ידועה לי דרך לעשות את זה. אפשר לפתוח/לחסום פורטים בודדים, לא תוכנות ויישומים.

פורסם

בזון אלארם פרו אפשר לחסום גם ייסומים ולאפשר לייסומים מסויימים לעבוד

הבעיה בפיירוול של מיקרוסופט זה שהוא חוסם רק תנועה נכנסת ולא יוצאת כלומר אם יש לך תוכנות ריגול או טרויאני אז הם יוכלו לעבוד בחופשיות תחת הפיירוול של וינדוז

לעומתו זון אלארם ועוד רבים וטובים חוסמים גם תנועה יוצאת בלתי רצוייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים