פורסם 2012 במרץ 1713 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש''חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציבב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש''ח2. מה שימושי המחשב? משחקי מחשב בעיקר.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש-איןב) המחשב מיועד למשחקים כגון: BF3, ARMA 3, COD MW3 ועוד.3. האם יש צורך בציוד הקפי-לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?-כרטיס זיכרון.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 46. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -כן, ברמה בינונית7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?-לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- KSP או IVORY באזור חדרה.9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)-לא10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?-אולי.המחשב הנוכחי שיש לי הוא:INTEL I3 530 2.9GHz כרטיס מסך-GTX460לוח אם - GIGABYTE ga-h55m-d2h ספק כוח- לא ידוע לי
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים מחבר הרזולוציה הנוכחית היא 1920על1080הבעיות במחשב הם שהמחשב קורס הרבה ואני מריץ משחקים על הגדרות נמוכות
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים כרטיס המסך הוא בגסרת ה1GB?זה שהוא קורס זה בעייתי, צריך לבודד את החלק שבו התקלה כדי לא להתבסס עליו בשדרוג.
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים מחבר גרסת הכרטיס היא של ה 700M בעקרון אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מכיוון שבעתיד אני ישדרג שנית את המחשב לחלקים יותר טובים כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר
פורסם 2012 במרץ 2013 שנים מחבר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בקרוב כי אני דיי לחוץ ואני לא יודע מה לעשות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.