עבור לתוכן

מחשב שקט לגיימינג בינוני + עבודה משרדית - 4K

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (ללא מסך)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD (חיבור לטלווזיה)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקס פיין 3 , Prototype 2 (לא FPS)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (יותר חשובה הרזולוציה מרמת הפירוט)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים סבירים (סטריאו עם סאב), מקלדת ועכבר לא אלחוטיים פשוטים (משחק עם גיימפד)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 8 - בזמן עבודה, לא משחקים (מצידי שב - 3D הכרטיס מסך ירעיש יותר).

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (7 , לפחות אופיס 2007) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן - בעיקר לכרטיס מסך

אני רוצה לציין שכרגע יש לי מחשב ישן יחסית כפול ליבה עם כרטיס מסך 4850 ורוב המשחקים רצים עליו בצורה סבירה , אבל במשחקים חדשים יותר (באטמן ארקם סיטי, אלן וויק) מתחילים להיות לאגים גם על הגדרות נמוכות - בינוניות (הרזולוציה היא תמיד 1080)

תודה

איתי

פורסם

זה הכיוון:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1

Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1

מאוור Cooler Master X Dream i117 RR-X117-18FP-R1, יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

NZXT Source 210 + Antec Earthwatts 500W, יחידות 1

TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5, יחידות 1

MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET, יחידות 1

סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, יחידות 1

Logitech Gaming Combo G100 920-00387, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪4200

אפשר להתכנס אל תוך התקציב בירידה ל6870.

פורסם

אפשר גם להתכנס לתקציב ע"י ירידה במעבד (ל-I3 למשל) שפחות קריטי לגיימינג.

ירידה בכרטיס-מסך תהיה משמעותית בהרבה מבחינת ביצועי-גיימינג.

המארז/ספק/קירור/דיסק במפרט הנ"ל לטעמי לא מגיעים לרמת שקט של 8/10, ודאי לא בסביבה שקטה.

פורסם

לא הייתי יורד ל-i3 אם כבר משקיעים במחשב ארבעת אלפים שקל.

לצורך העניין גם ה-6870 יחזיק כל משחק שיש היום בשוק על HIGH. (על ULTRA ברזולוציות מעל FULL HD הוא יתקשה קצת במשחקים הכי כבדים). כרטיס מסך הבחור כנראה ישדרג בעתיד (הוא גם רשם את זה), אבל מעבד הוא לא יחליף.

ההבדלים בין ה-GTX 560 Ti ל-6870 הם של 10-15% בביצועים בממוצע. בעוד שה-560 עולה כ-200 ש"ח יותר, שהם 20-25%.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אני יודע שבגדול ATI-AMD יותר זולים מ - Nvidia בכרטיסי מסך, אבל השאלה אם החיסכון שווה את זה שאין תמיכה ב - Physics.

לגבי רמת הרעש - המחשב הנוכחי שלי יחסית מאוד שקט. אין לי את המפרט המלא שלו, אבל המארז הוא מסדרת 6A והמאורר של המעבד הוא של זלמן. הכונן הקשיח הוא מסדרת AVJS שזו סדרה יותר שקטה מהרגילה (אני זוכר שביקשתי את הדגם השקט למרות שהוא טיפה יותר יקר).

יותר מהרעש עצמו, אני פשוט לא רוצה מחשב שאחרי שנה יתחיל לחרחר...

פורסם

^

מה שאתה מתאר זה ממש לא 8/10... מכיר את המארז הזה. מהשנואים עלי.

אני מציע לך בכל זאת לעלות מעט בתקציב ולא להתפשר במעבד או בכרטיס.

בקרוב מאוד תגיע סדרת HD7XXX של ATI בהיקפים משמעותיים וגם ה-GTX6XX של NVIDIA מעבד לפינה אז אם אתה יכול לחכות חודשיים-שלושה עם הרכישה זה מומלץ בחום. בינתיים תוריד רזולוציה ל-1680X1050 ותקבל ביצועים טובים בהרבה עם פשרה לא גדולה.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה,

השאלה אם המחיר של הכרטיסים האלו לא יהיו בשמיים בארץ בזמן שהם ייצאו...

מעבר לזה, בגלל מעבר דירה חלקי, אני צריך כרגע שני מחשבים שישמשו אותי לעבודה שוטפת. לכן אין לי ממש זמן לחכות (המעבר אמור להיות בחודש מאי).

לכן, עדיף לי במקרה הכי גרוע לשדרג את כרטיס המסך עוד שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים