עבור לתוכן

בבקשה עזרה לגבי החלטה בין כמה מחשבים ניידים מהר!!! יש לי 10 דקות!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

באמת שאין לי זמן אני רוצה לבצע כבר את ההזמנה כי מחר אני לא יכול לקנות את המחשב וביום ראשון אני חזור לטכניון ובלי מחשב שם השבוע רציתי למות הכל זה על המחשב!! זה עניין

רק תעזרו לי בין כמה דגמים זה הכל:

פשוט תגידו A B C

A:

E230

B:

ASUS U31SG/SD

C:

VOSTRO

שאלה פשוטה. קחו דגם של אחד מהם, קחו את הדגם המקביל בחברה השנייה, ותגידו לי מה יותר טוב. עזבו מחיר, עזבו כל מיני פיצ'יפקס.

רק איכות לפי הדגם המקביל. אני כמובן סטודנט אני רוצה חיי סוללה ארוכים.

תודה ואני מתחנן לתשובה ב10 דקות הקרובות אולי אני אספיק להגיע לחנות שאני רוצה.

פורסם
  • מחבר

טוב, עברו כבר עשר דקות. מה קנית בסוף?

כלום.

תודה הרבה לך שאתה יכול לכתוב את זה ואתה לא יכול לכתוב מה דעתך.

מה נראה לך אני אתפשר על מחשב בגלל הגבלת זמן? פשוט עכשיו - או שאני אצטרך לעשות טיול למטה מהכרמל כשאני אגיע לטכניון ביום ראשון, ואחיל לקחת כמה קווי אוטובוסים ואשקיע סתם כמה שעות בלקנות את המחשב, או שאני אקנה בכנראה יותר יקר מחר בערב. על כסף אני מוכן להתפשר אבל לא על איכות.

אני לא מבין מה הבעיה לכתוב A B C. לא הייתי מספיק ברור?

כזו שאלה קשה ונוראה? יש דגמים מקבילים, למשל:

‎Asus U31SG-RX056V

‎Lenovo ThinkPad Edge E320 NWYAAIV - Black

Dell Vostro V131-23304G50OS

ואני סך הכל שאלתי, אם לוקחים דגמים מקבילים, מה עדיף (למרות שVOSTRO עם 180 GB יותר אבל זה זניח).

זה הכל. אני בטוח שזה לא כבד מדי לאינטיליגנציה של האנשים פה וגם לא מחת לרמה שלהם. זו שאלה לגיטימית לחלוטין שאם יש לך ידע בנושא הזה צריכה לקחת בדיוק 15 שניות.

מה אני יודע? אני יודע איך המחשבים האלה בנויים? (מחומרים טובים או לא ) אתם טוענים שכן.

אני יודע מה באמת הביצועים של כל אחד? אתם טוענים שכן.

אם היה לי את האינפורמציה הזאת הייתי מקבל החלטה מושכלת מהר מאד. אבל אין לי, ואני לא מאמין לאתרי REVIEW.

אם בכל זאת אתה (או כל אחד אחר) מוכן לעזור לי בשאלה הפשוטה הזאת, עדין עדיף שיעשה את זה מהר כי אולי אני אספיק עוד היום באיזו חנות שפתוחה עד 15:00.

פורסם

תקרא את חוקי הפורום ותשנה את הכותרת בהתאם. מה יעוד המחשב (רק אופיס? כי אמרתה שאתה סטודנט. משחקים?).

פורסם

א. אף אחד לא חייב לך שום דבר, להיפך - אתה רק גורם לאנשים להתעלם מהשאלה שלך כשאתה מנסח אותה בצורה כזו.

ב. השאלה המקורית פשוט דבילית. נתת 3 סדרות כלליות של דגמים בלי שום מפרט ושאלת מה יותר טוב. אנחנו אמורים לנחש מה אתה רוצה לקנות?

פורסם
  • מחבר

תקרא את חוקי הפורום ותשנה את הכותרת בהתאם. מה יעוד המחשב (רק אופיס? כי אמרתה שאתה סטודנט. משחקים?).

יעוד המחשב בעיקר עבודה, לא משחקים (לא רע שיהיה משחקים אבל לא הכרחי).

אני די סגור על סוג הדגמים שהראיתי בגלל זה רק שאלתי מה עדיף.

אם יש דגשים זה חיי סוללה ארוכים, מסך שאפשר לבהות בו הרבה זמן כל יום, ושהוא עצמו עובד מהר, בנוי טוב, לא יתקלקל אחרי שנה ושלפחות סרטים FHD ירוצו מהר וייראו טוב.

בוא נגיד שאם יש מחשב שגם קצת טוב למשחקים והמחשב עצמו מאד טוב לעניינים שלי, אז לא יפריע לי שהוא טוב למשחקים כאילו.

תודה.

נ.ב.

רשמתי ככה עם הכותרת והכל כי לפני שבוע כשביקשתי לא קיבלתי תשובה.

נ.ב. 2

לag43

אמרתי קחו דגמים מקבילים (שאומר שהם פחו או יותר אותו דבר). מה זה קשור דגם לא דגם? אמרתי קח דגם מקביל. רוצה יותר מפורט? I3 או I5, ועד 4500 שקל. מספיק טוב?

פורסם

לא. תמשיך לשאול שאלות מעורפלות ובמקרה הטוב לא תקבל תשובות, במקרה הרע תקבל תשובות לא נכונות.

פורסם

קח את ה-Dell. תשכח ממשחקים, אפשרות למשחקים במחשב נייד אומר יותר משקל ופחות זמן סוללה. ה-Dell לא בא עם כרטיס מסך אלא של המובנה במעבד. המחשב מתאים לסרטי HD. ויש בו מסך מט מה שלדעתי תורם. לפי מה שהבחנתי לטובת ה-Dell על פני ה-Lenovo הוא שיש לו HDD של 500GB ו-7200RPM לעומת לנובו שבא עם 320GB בלבד ו-5400RPM.

פורסם

היית יכול פשוט להקפיץ את השרשור המקורי שלך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527498.msg4502624#msg4502624

בכל אופן, אני ממליץ לך לא להמשיך להתווכח.

באופן כללי ויכוחים מיותרים לא מובילים לשום מקום, ובמקרה זה בפרט ,מה לעשות, המנהלים צודקים.

אז שתה כוס מים, צא מהלחץ ותתמקד

פורסם

אני גם לא מבין מה הלחץ?

סמסטר ראשון בכלל לא צריך מחשב צמוד

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים מה תנעלו את זה.

פורסם
  • מחבר

אני גם לא מבין מה הלחץ?

סמסטר ראשון בכלל לא צריך מחשב צמוד

העניין הוא שאני לא גר בחיפה במקור ואין לי שם מחשב נייח, וכמעט כל העבודות/שיעורים/MAIL כמובן, הכל קשור למחשב. הכל עובר דרך המחשב, ובלי זה אני פשוט חסר אונים, ואני די חייב להישאר בפקולטה על הלילה כדי שיהיה לי מחשב זמין. (אני לא יכול כל היום להתחיל ללכת הלוך חזור מהדירה).

פורסם

טוב חברים time is up. ולכן גם הדיון כנראה נגמר

פותח הדיון, אתה תמיד יכול לקנות מחשב בחיפה כי השירות ניתן במרכז שירות ולא במקום הרכישה.

להבא רצוי לנהל דיון לפי החוקים של הפורום, וכנראה שתקבל תשובה מהירה יותר.

במידה ותרצה עזרה - תערוך את הדיון המקורי שלך כך שיכיל את השאלון בחוקי הפורום, ונשתדל לעזור במידה האפשר.

הדיון ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים