פורסם 2012 במרץ 1513 שנים שלוםניסתי להגדיר מערך RAID בביוסמה שהצריך החלפת מצב הSATA מAHCI לRAIDמה שגרם שווינדוס לא מזהה את כונן מערכת ההפעלה (SSD)אחרי ביטול המערך וחזרה למצב ACHI בביוס הכל עובד כרגילהשאלה מה אני יכול לעשותאגב הווינדוס מתחיל לעלות והכונן מזוהה רק אחרי המסך העליה הוא עושה מסך כחול ומרסטטתודה לכל העוזרים
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים אתה יכול להסביר יותר מה עשית? אילו כוננים יש לך, איך הגדרת רייד (ואיזה) והאם התקנת הווינדווס זיהתה את הרייד?
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר תודה על התגובהמה שהיה לי לפני הניסיון הנ"ל הוא כונן של SSD עליו היתה מותקנת מערכת הפעלההחלטתי להוסיף למחשב שני כוננים במערך RAID מבוסס על בקר הלוחהחלתי את השינוי לRAID בביוס ושינתי את מצב הSATA ממצב AHCI למצב RAIDאחרי זה ניסתי להעלות את ווינדוס והוא ריסטט מיד אחרי הפתיחהשוב חזרתי וביוס והחלפתי חזרה למצב AHCI וביטלתי את מצב הRAID (זה בעצם שני אופציות או RAID או AHCI)והווינדוס שוב עלה כרגילהשאלה איך אני עושה מערך RAID מה שמחייב להחליף את מצב הSATA ושווינדוס יעלהתודה
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים תרוץ על IDLE ותתקין את דרייבר SATA\RAID שתוריד מהאתר של אסוס לפי הדגם לוח אם שלך שאני מניח שזזה :http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_2011/P9X79/#downloadואז תשנה חזרה לרייד
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר הבעיה שגם כשהןא על IDE הוא לא עולהרק שהוא AHCI הוא מצליחהדריבר כבר מותקן האם להסיר אותו
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים קבל הסבר שעבד לי במעבר מIDE לAHCI במחשב נייד שלי אבל אני לא לוקח שום אחריות!!קודם כל כנס לביוס ותשים על disable את הבקר IDE (האמיתי) כדיי שלא נתבלבל אחר כךתפעיל את המחשב במצב AHCI כנס למנהל התקנים לך לבקרי ide ata/atapi (בווינדוס 7)אתה תראה שם כמה chanels ובקר כלשהו למשל של אינטל.. כנס אליו תעבור ללשונית "מנהל התקן" תלחץ על עדכון מנהל התקן>אתר במחשב שלי תוכנת מנהל התקן ותפנה אותו לדרייבר של הבקר RAID ואז תבחר את הבקר המתאים מהרשימהתעשה ריסט ואל תתן לווינדוס לעלות!! כי תקבל מסך כחול.. כנס לביוס קודם ושנה למצב raid ואז תעלה כרגיל ויעבוד לך
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר למען ההבהרה אין אצלי אפשרות של DISABALE על IDE אלא רק אפשרות לבחור בניהםאני מדבר על בקר שנמצא על הלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.