עבור לתוכן

מחפש המלצה לנייד כ desktop replacement

Featured Replies

פורסם

אהלן,

עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר.

הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה].

המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול.

אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'.

זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות:

- ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה?

- בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד?

באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

notebookcheck הוא האתר המקיף ביותר שאני מכיר בתחום הביקורות לניידים.

מעבר לכך, אחד הניידים הכי חביבים שאני מכיר הוא זה, בהנחה שיש הצדקה להשקיע במעבד וכרטיס מסך חזקים למדי:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=141611&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

פורסם
  • מחבר

תודה.

ה alienware m18x גם נראה טוב.

פורסם

ממליץ על Dell XPS L702X.

יש לי אותו חצי שנה והוא פשוט תענוג.

פורסם

העניין הוא שמחשבי Allienware, שכוללים אמנם חומרה חזקה יותר בעיקר בתחום כרטיס המסך, עולים פי 3 ונראים מצועצעים מאוד, והL702X עדיין עולה בתצורה הכי זולה שלו משמעותית יותר מאשר המחשב שהצעתי, וזאת למרות שהוא מגיע (בתצורה זו) עם הארד דיסק קטן יותר ופחות זכרון.

פורסם

העניין הוא שמחשבי Allienware, שכוללים אמנם חומרה חזקה יותר בעיקר בתחום כרטיס המסך, עולים פי 3 ונראים מצועצעים מאוד, והL702X עדיין עולה בתצורה הכי זולה שלו משמעותית יותר מאשר המחשב שהצעתי, וזאת למרות שהוא מגיע (בתצורה זו) עם הארד דיסק קטן יותר ופחות זכרון.

בקשר לAllienware אתה צודק במאה אחוז והוא לא היה אופציה מבחינתי כשקניתי את הדל שלי.

למזלי גם קניתי את הדל ב7600 לפני יום כיפור, והמחיר פשוט קפץ כבר לאזור ה8K.

אישית אני מרוצה מהדל לא רק בגלל המפרט ומהאופציות (3D למרות שזה די גימיק לא ממש שימושי). יש לי גם אפשרות לשדרג ל 16GB RAM כשיש למחשב 4!!! סלוטים ולא איזה שתיים מה שמוזיל את עלויות השידרוג האפשרי, ויש לו מקום לשני כוננים קשיחים 2.5"(כולל המובנה) כך שצפוי לי שידרוג לSSD או לכונן קשיח נוסף (כשהמחירים ירדו).

ואל תשכח שאתה מקבל בGT555M -3GB ולא שתיים במו באסוס (למרות שלמשתמש פשוט לא צריך יותר).

בסופו של דבר הכל תלוי בצרכים של phmu.

האמת כמו שעשרות אנשים המליצו לי בפורום, עדיף לחלק את סכום הכסף למחשב נייד "פשוט" אבל נייד, ולמחשב נייח טוב+. אלה עם כן אתה עדיין "לא סגור על המקום".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים