פורסם 2012 במרץ 1513 שנים The program can't start because OpenCL.dll is missingהדלקתי את המחשב וזה קפץ לייש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לכרטיס החדש שקניתי... 6870 של ATI....תודה לעוזרים
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים תסיר את הדרייבר של הכרטיס הקודם במצב בטוח (רצוי עם driver sweeper) ואז תתקין את החדש.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר עשיתי את זה... וזה עדין קופץתראה.. היה לי לפני זה 8800GT של NVIDIA...ואחרי זה בדקתי כרטיס מסך של חבר שלי... ATI HD4XXXואז קניתי את 6870....ואת הדרייברים של כל אלה התקנתי.. מחקתי את כל הNVIDIA שמצאתי .. והשתמשתי גם בDRIVER SWEEPER...אבל יכול להיות שנשאר עדין דרייבר של הATI הישן... אני לא יודע איך למחוק אותו...
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים תוריד אותו ושים אותו בתיקייה הזאת.http://www.dllerrors-fix.com/dllerrors/OpenCL.dll.html
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים אל תוריד קבצי DLL לא ידועים מאתרים שונים באינטרנט, זה לא בטוח.גם אני נתקלתי בהודעת שגיאה הזו, ומצאתי את הפתרון. תתקין מחדש את הדרייבר האחרון (12.2) אבל בהתקנה תבחר ב Custom ואח"כ תוודא ש "AMD APP SDK" מסומן ב V.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר תודה גיל אבל זה לא עובד... שמתי את זה בSYSTEM32... עדין מופיע... וLOSNIR התקנתי את זה וסימנתי הכל.. כמו שאמרת וזה לא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.