פורסם 2012 במרץ 2213 שנים טוב, בתוך הארץ אין הבדל בפינג מאצלי ואני עם 4 ערוצים, אז כנראה שזה לא קשור לפריסת סיבים אופטיים אלא לכיבוי השידורים האנלוגיים והוספת הערוצים שהתפנו למודם.
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים אין לי מושג מה המצב בארון בחוץ, אני רק יודע שאני עם הוט מהרגע שהם יצאו עם הטריפל לפני כשנתיים ומאוד מאוד מרוצה בגדולחיבור יציב מאוד ופינגים סבירים (למרות שאני מקנא טיפה בVDSL עם ~5ms לתשתית)
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים לפי מה שהרוב אומרים פה, הנתוני קו שלי מחוץ לגבול התקין, אבל למרות כל השגיאות אני מקבל את מלא המהירות בכל רגע נתון, לא מרגיש שום בעיות או איטיות בגלישה ובגדול מאוד מרוצה.זאת תמונה עם uptime של 19 יום, כמות השגיאות הגיעה לרמה הזאת בימים הראשונים ולא ממש התקדמה לפי מה ששמתי לב.המודם מחובר למפצל לטלויזיה, טלפון ולמודם - המפצל מחובר למגבר 10dB.אם הוצמות שלך כל כך גבוהות , אז אולי תנסה לחבר את המודם בלי המגבר .. ?
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים אם הוצמות שלך כל כך גבוהות , אז אולי תנסה לחבר את המודם בלי המגבר .. ? זאת לא אופציה בלי להוסיף עוד מפצל, המפצל שקיים מחובר דרך המגבר והטלפון וטלויזיה צריכים אותו.
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים תמונה מאפ טיים של 4 ימים אני מגיע למהירות מקסימלית ונופל בחזרה וככה כל הזמן[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 2413 שנים יש לי ויכוח קטן עם אבא ואשמח אם מישהו יעזור -יש פה מישהו שמקבל 100 מגה ברגעים אלו ממש ויכול להעלות תמונה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.